Kao modeli!

Albinu zbog ovog outfita prozvali kaubojkom, a ona se pohvalila i fotkom sa zvijezdom regije!

Albina Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Albina Grčić prisustovala je Fusion World Music Festival u Splitu, a od tamo je objavila fotografiju sa Džejlom Ramović.

Pjevačica Albina Grčić gostovala je na Fusion World Music Festivalu u Splitu, a od tamo je podijelila sretnu fotografiju s regionalnom pjevačicom Džejlom Ramović.

Ispod fotke na kojoj poziraju nasmiješene i zagrljene napisala je: "Duša".

Za tu prigodu Albina je imala crne hlače i crni topić s prorezima koji je istaknuo njezin vitki struk i dekolte. Cijeli stajling ukrasila je remenom s leptirićima, crnom torbicom i zebrastim šeširom.

Džejla je na sebi imala crni top s dugim rukavima i bijele svečane hlače, a kao dodatak imala je slamnatu torbicu i crveni ruž koji je naglasio njezine prekrasne usne.

Albina je svoju fotku podijelila i na profilu pozirajući u istoj kombinaciji među lišćem te je u opis dodala emotikon kauboja.

"Slatkišu", "Goriš", "Zgodnica", "Bez riječi", "Model", "Prelijepa", "Mala kaubojka meni predivna", nizali su se komentari ispod posta od strane fanova.

Čini se da se Albina ovih dana ne zadržava dugo u Hrvatskoj, jer se nedavno na Instagramu javljala iz Francuske koju je posjetila s dečkom nogometašem Ivanom Ćalušićem.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS