Konačno u Splitu!

Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome

Albina Grčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Albina Grčić objavila fotografiju s dečkom Ivanom Ćalušićem, a preslatkoj fotografiji nije mogao odoljeti ni osnivač popularne stranice wiwibloggs, koja prati sva eurovizijska događanja.

Nakon što se prije nekoliko dana vratila s Eurosonga u Hrvatsku, naša je Albina na društvenim mrežama otkrila kako je konačno stigla i u rodni joj Split, gdje ju je dočekao dečko Ivan Čalušić.

22-godišnja Albina na Instagramu je podijelila fotografiju s nogometašem kojeg ljubi već nekoliko godina, a zajedno poziraju zagrljeni na splitskoj rivi.

"Ovo je ljubav", napisao joj je eurovozijski stručnjak i pokretač najpopularnije stranice koje prati sva eurovizijska događanja William Lee Adams.

"Ma spajalice slatke", "Najljepši par", "Lijepi ste", "Ti vaši trenutci zajednički vrijede više od milijun Eurovizija, živite ljubav", "Ajme, kako ste slatki", "Prekrasni zajedno, živjeli sto godina", "Iskreno, najljepši ste", "To je to, uvijek i zauvijek obitelj, familija, ljubav", "Ovo je najsretniji čovjek na svijetu", "Nek' živi ljubav", samo je dio od tisuću komentara koje je dobila od drugih obožavatelja.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Komičar čeka sedmo dijete, to možda i ne bi bilo čudno da u posljednjih pola godine nije objavio da mu stižu čak tri prinove!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS