Opa!

Trudna supruga našeg nogometaša skinula se u donje rublje i pokazala poveći trbuh: "Očaravajuća!"

Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Adriana Ćaleta-Car objavila je niz fotografija na kojima pozira u donjem rublju i pokazuje poveći trudnički trbuh.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana čekaju svoje drugo dijete, a ona je sada podijelila svoje nove trudničke fotografije.

Adriana je pozirala u raskopčanim trapericama i donjem rublju, a fotografijama se pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

"Leptirići", napisala je u opisu galerije, a u pričama na društvenoj mreži objavila je još fotografija s istog snimanja, među kojima je i jedna iz profila na kojoj se još bolje vidi njezin sada već poveći trudnički trbuh.

"Očaravajuća", "Prekrasno", "Divno", "Najslađa", "Mamita", "Wow, wow, wow", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Adriana je vijest o drugoj trudnoći otkrila u ožujku i to također na svojem profilu na Instagramu, a nije poznato kada bi trebala roditi. Duje i Adriana zajedno već imaju sinčića Maura koji je rođen u kolovozu 2021. godine, dva mjeseca nakon njihove objave zaruka.

Krajem ljeta 2021. vjenčali su se kod matičara, a obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su tek u srpnju 2022. godine.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako je velika holivudska zvijezda iznenadila Severinu za rođendan: "Još samo da mi se Gospa ukaže!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS