ipak gotovo?

Zgodni glumac rastaje se od 23 godine starije kolegice? Njihova ljubavna priča još nikome nije dosadila

Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor-Johnson Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Aaron Taylor Johnson je snimljen kako hoda ulicama Londona, što je fanove potaknulo na glasine o razvodu.

Britanski glumac s holivudskom adresom Aaron Taylor-Johnson ovih dana je boravio u Londonu, no njegovih obožavatelji su uočili nešto neobično na njegovoj lijevoj ruci.

Kako se moglo vidjeti po fotografijama koje su objavili britanski mediji, Taylor Johnson je skinuo vjenčani prsten, što je pokrenulo glasine o razvodu od redateljice Sam Taylor-Johnson.

Britanski mediji obratili su se njihovim predstavnicima, no zasad nije objavljena izjava.

Ova vijest izazvala je brojne komentare njegovih obožavatelja na društvenim mrežama. Naime, par koji ima dvije kćeri, započeo je svoju vezu još kada je Aaron imao tek 18 godina, a Sam 42, zbog čega je često kritiziran na društvenim mrežama.

"Nije valjda da ja i svaka druga djevojka u kasnim 20-ima koja mašta o snimanju s Aaronom Taylorom Johnsonom, a sada je on očito viđen bez vjenčanog prstena", stoji u jednom komentaru, dok je drugi tvrdi: "Probudila sam se i vidjela da je Aaron Taylor Johnson navodno razveden. Bog je velik!"

Unatoč ranijim kritikama, Aaron Taylor-Johnson, koji se u posljednje vrijeme spominje kao novi James Bond, nije se pretjerano obazirao na komentare o velikoj razlici u godinama. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput pokazala kako je muž Nenad gleda nakon što je nije vidio cijeli vikend: ''To je taj pogled!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Izabel Kovačić u uskoj haljini istaknula figuru tik pred porod, ali glavna je zvijezda fotografije netko drugi!

Povezana vijest Celebrity Naš glumac vraća se na male ekrane zbog nove uzbudljive uloge, ispričao nam je sve o svom liku: ''Nadam se da će ga publika blagosloviti!''

Povezana vijest Celebrity U kontroverzni srpski show opet je ušla i atraktivna Dubrovčanka, pogledajte kako izgleda luksuzno imanje na kojem će boraviti!

Povezana vijest Celebrity Zvijezdi Kumova u izlasku se pridružila zanosna supruga, koju jako rijetko viđamo, a svi su primijetili da on izgleda drukčije!

Povezana vijest Nekad i sad Velika promjena imidža glumca koji je prikovao gledatelje za male ekrane, riješio se se duge kose!

Povezana vijest Celebrity Prekrasna majka Donne Vekić privukla je pozornost na tribinama u Osijeku, utakmicu Hrvatske pratila s mužem

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS