"bijeg od stvarnosti..."

Ovako je zgodni glumac demantirao glasine o razvodu s 23 godine starijom kolegicom, a onda je svima pokazao impresivne mišiće!

Aaron i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nedavno su kružile priče da se Aaron Taylor-Johnso razvodi od supruge Sam, no svojom objavom na Instagramu demantirao je sve glasine.

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson pokazao je svoje impresivne trbušne mišiće dok je ovaj tjedan bio na romantičnom odmoru sa svojom suprugom Sam.

Iako se nedavno šuškalo o njihovu razvodu, 34-godišnji glumac sve je demantirao objajvivši na Instagramu prisnu fotografiju s 57-godišnjom redateljicom.

Razmetao se svojim golim torzom, a njegova izabranica istaknula je tijelo u bikiniju i traper hlačicama.

"Kratki bijeg od stvarnosti", napisao je Aaron u opisu objave, a u komentarima su pratitelji pohvalili njegov izgled.

Inače, nedavno je slavni par izazvao buru zbog fotografija na kojima je Aaron skinuo vjenčani prsten, što je pokrenulo glasine o razvodu od redateljice Sam Taylor-Johnson.

Britanski mediji obratili su se njihovim predstavnicima, no nije objavljena izjava.

Naime, par koji ima dvije kćeri, započeo je svoju vezu još kada je Aaron imao tek 18 godina, a Sam 42, zbog čega je često kritiziran na društvenim mrežama.

"Nije valjda da ja i svaka druga djevojka u kasnim 20-ima koja mašta o snimanju s Aaronom Taylorom Johnsonom, a sada je on očito viđen bez vjenčanog prstena", stoji u jednom komentaru, dok je drugi tvrdi: "Probudila sam se i vidjela da je Aaron Taylor Johnson navodno razveden. Bog je velik!"

Unatoč ranijim kritikama, Aaron Taylor-Johnson, koji se u posljednje vrijeme spominje kao novi James Bond, nije se pretjerano obazirao na komentare o velikoj razlici u godinama.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Smrt ove divne glumice šokirala je regiju, njezinu ljepotu o kojoj se pričalo uništile su brojne ovisnosti

Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

Fotografija glumice u toplesu raspametila ekipu na Instagramu, a komentira se još nešto baš uočljivo!

Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

Povezana vijest Zanimljivosti Svijet ga zna kao princa Williama, a ovo je lažno ime koje je koristio dok je bio na faksu!

Povezana vijest Celebrity Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS