energije joj ne fali

Hrvatska pjevačica s beogradskom adresom rodila je prije mjesec dana, a već se vratila koncertima

showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Bebić je održala koncert u jednom beogradskom klubu, a prije nešto više od mjesec dana rodila je drugo dijete.

Domaća pjevačica s beogradskom adresom, Ana Bebić, krajem travnja ove godine rodila je drugo dijete, a već se vratila svojim obavezama. U subotu navečer je nastupila u jednom beogradskom klubu te je dokazala da joj energije niti malo ne fali.

"Porod je prošao super brzo, na čemu moram zahvaliti svim mzdravstvenim radnicima iz rodilišta. Obzirom na to da sam rodila u vrijeme epidemije, moram priznati da ni u jednom trenutku nisam ništa od toga osjetila. Svi su se pobrinuli da se osjećam sigurno", rekla je Ana nakon poroda za srpske mesije.

33-godišnja pjevačica i Ivan Đolić vjenčali su se u Beogradu prije tri godine, a prvo dijete dobili su u svibnju prošle godine.

Ana Bebić najširoj je javnosti poznata po duetu sa Severinom i pjesmi "Italiana", a već godinama gradi uspješnu karijeru. Pjevačica je inače rodom iz Metkovića, a iako se zbog trudnoće povukla iz javnosti posljednjih nekoliko mjeseci, krajem prošle godine je objavila svoj novi singl.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Domaćoj ljepotici plava kosa je zaštitni znak, a evo kako je izgledala na početku karijere

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS