Prije 14 godina

Nedavno je odjeknula vijest o rastavi zagrebačkog repera i njegove partnerice, a evo kako su izgledali u danima slatkog iščekivanja!

Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 1 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 1 Dino Stanin/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 4 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 3 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 2 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker Renato Đošić Renman Renato Đošić Renman Renato Đošić Renman Renato Đošić Renman Renato Đošić Renman - 10 +7 Renato Đošić Renman - 9 Galerija

Osvanule su stare fotografije zagrebačkog repera Renata Đošića Renmana i njegove partnerice Ivanke Bešker, tada su bili u slatkom iščekivanju.

Zagrebački reper i pionir hrvatske hip-hop scene Renato Đošić Renman nedavno se rastao od svoje nevjenčane supruge Ivanke Bešker, s kojom ima sina Nicu Zena.

"Ne želim to komentirati, molim vas, radije nazovite Renata. Mi više ne živimo zajedno", kratko je Večernjem potvrdila Bešker u telefonskom razgovoru, dok je reper poručio kako ne želi komentirati svoj privatni život.

Izvori bliski bivšem paru za Večernji su potvrdili da Renato i Ivanka ne žive zajedno već duže od godinu dana.

Renato i Ivanka upoznali su se u Postirama na Braču 2007. godine, a živjeli su zajedno od 2009. Ivanka je Splićanka i po struci je kozmetičarka, a Renato se osim glazbom bavi i ugostiteljstvom.

U našoj galeriji možete se prisjetiti kako su izgledali u danima sreće, a te 2010. godine čekali su i svoje prvo dijete.

Svoju zadnju pjesmu "Ne pravi budalu od sebe" Renman je objavio prije tri mjeseca , a radi se o suradnji s Ellom i Antom Gelom. Neke od njegovih najpoznatijih pjesama su "Ja sam se rol s tim", "Zen" i "Kak bit barido ak nemaš krv za to".

Pogledaji ovo Edo Maajka - 3 Celebrity Edo Maajka odradio jedan od rijetkih nastupa nakon priznanja o borbi s ozbiljnim poremećajem: ''Neki su mi zamjerili...''

Pogledaji ovo In Magazin: Edo Maajka - 3 inMagazin Edo Majka progovorio o borbi s poremećajem koju vodi već godinama: ''Volio bih da to nije tako, mislim da se o tome treba jako puno pričati''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žana Štrbac - 2 Žana Štrbac Kukolj - 16 Žana Štrbac Kukolj - 15 Žana Štrbac Kukolj - 14 +21 Žana Štrbac Kukolj - 13 Nekad i sad Sjećate se voditeljice naše hit-emisije? Tada je imala tek 24 godine, a danas je njezina pojava malo je reći drukčija!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus ponosno se raspričala o svojoj djeci, a otkrila nam je i što traži od muškarca koji bi nju osvojio: ''Da se nađe netko takav...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene