Ima li većeg šarmera?

Bivši suprug jedne od najljepših žena svijeta sada ljubi 30 godina mlađu misicu, kojoj se ni sam ne može nadiviti!

Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista - 11 Vincent Cassel i Narah Baptista - 12 Vincent Cassel i Narah Baptista Vincent Cassel i Narah Baptista +18 Vincent Cassel i Narah Baptista Galerija

Vincent Cassel i njegova 30 godina mlađa djevojka Narah Baptista ukrali su poglede na 77. Filmskom festivalu u Cannesu.

Jedan od najpoznatijih francuskih glumaca Vincent Cassel (57) ne propušta Filmski festival u Cannesu, na koji je ove godine stigao s novom djevojkom.

Nakon što se u travnju prošle godine razveo se od manekenke Tine Kunakey (27), Casselovo srce osvojila je bivša Miss Australije Narah Baptista, koja je također od njega mlađa 30 godina.

Par se u Cannesu pojavio na premijeri filma "Parthenope", a crvenim tepihom prošetali su držeći se za ruke te su pred okupljenim fotografima izmjenjivali poljupce, nježne dodire i zaljubljene poglede.

Narah je nosila usku crnu haljinu bez naramenica koje je istaknula njezinu zanosnu figuru, dok je Vincent nosio plavo odijelo te je raskopčao gumbe na košulji.

Nije poznato kada je točno započela veza Cassela i 30 godina mlađe Baptiste, no prvi put su zajedno snimljeni krajem prošle godine, na plaži u Rio de Janeiru.

Vincent je prije toga proveo pet godina u braku s Tinom Kunakey, a zajedno su dobili i kćer Amazonie.

Iza njega je i brak s jednom od najljepših žena svijeta, glumicom Monicom Bellucci, s kojom ima još dvije kćeri, Devu i Leonie.

Pogledaji ovo Vincent Cassel i Narah Baptista - 3 Celebrity Tek se rastao od supruge, a pogled s 29 godina mlađe nove djevojke koja je njezina kopija ne može skinuti ni pred paparazzima

Pogledaji ovo Deva Cassel Celebrity Dok su je slavni roditelji od svih skrivali postala je prava ljepotica, a sada se može pohvaliti novim uspjehom!

Pogledaji ovo Deva Cassel - 7 Celebrity Kći jedne od najljepših žena na svijetu krala je svu pozornost na ulicama Rima, rasla je daleko od očiju javnosti, ali više se ne skriva

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Alessia Marcuzzi - 2 Alessia Marcuzzi - 6 Alessia Marcuzzi - 15 Alessia Marcuzzi - 9 +19 Alessia Marcuzzi - 14 Celebrity Znate li koliko je ovoj ljepotici godina? Morat ćete dvaput pogledati da biste se uvjerili, njene fotke u bikiniju uporno pokazuju drukčije!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 11 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 5 +29 Rosie Huntington-Whiteley - 9 Celebrity Zaručnica cijenjenog glumca iznenadila fotkom iz hotelske sobe, na sebi nije nosila ništa osim nakita!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene