samo nju se gledalo!

Njoj je 50 godina? Bit će vam jasno ovo pitanje kad vidite dekolte na haljini koju je nosila

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 +29 Heidi Klum - 5 Galerija

Heidi Klum svojom se modnom kombinacijom, pomno spremljenom za Cannes, osigurala da svi pogledi budu uprti baš u nju.

Od početka filmskog festivala u Cannesu crvenim tepihom prošle su brojne svjetski poznate slavne dame, no čini se da ih je dolazak Heidi Klum sve zasjenio.

Haljina Heidi Klum je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Naime, jedna od nekad najuspšenijih manekenki pojavila se u poprilično hrabroj bijeloj haljini koja je teškom mukom držala njezin dekolte, a samo je jedna traka spajala gornji i donji dio haljine.

Donji dio haljine je sirena kroja, a Heidi je bez imalo straha da bi joj se mogao dogoditi i najmanji incident s riskantnim outfitom, pozirala okupljenim fotografima.

Haljina je istaknula i njezinu savršenu figuru, koja je posebno sve zadivila jer Heidi je prošle godine proslavila 50. rođendan.

Pogledaji ovo Rose Bertram Celebrity Cijela plaža gledala je u zanosnu plavušu, badić s izrezom sve je savršeno naglasio - manu joj je teško naći!

Pogledaji ovo Demi Moore - 1 Celebrity Zbog najnovijih fotografija mnogima se čini kao da Demi uopće ne stari, glumica izgleda kao na početku karijere!

Pogledaji ovo Anja Rubik Celebrity Neobičan i upečatljiv kupaći kostim pokazao je zašto je ova žena jedna od najtraženijih na planetu

Pogledaji ovo Sting i Trudie Styler - 4 Celebrity Trudnu suprugu ostavio je zbog nje, a ni 32 godine poslije ne skrivaju koliko su ludo zaljubljeni, detalji iz spavaće sobe to i potvrđuju

Pogledaji ovo Elsa Hosk Celebrity Zanosno tijelo istaknula je u haljini koja nije nimalo pristojna kako se čini na prvu, morala je dobro paziti kako se kreće!

Pogledaji ovo Salma Hayek - 4 Celebrity Bujno poprsje ugurala je u tijesnu haljinu i opet dokazala da kad se ona negdje pojavi svi ostali padaju u sjenu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene