Hoćete li se odazvati?

Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

Severina Severina Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 9 Severina - 11 Severina - 13 +19 Severina Galerija

Severina je pozvala pratitelje da podrže inicijativu My Voice, My Choice te je kritizirala novu Vladu HDZ-a i DP-a.

Pjevačica Severina Vučković pridružila se građanskoj inicijativi My Voice, My Choice te je na društvenim mrežama pozvala svoje pratitelje da daju podršku tom pokretu kojemu je cilj da se svakoj ženi koja živi u EU-u omogući siguran i dostupan pobačaj.

Pogledaji ovo Severina - 3 Celebrity Sevka svog svirača ogrnula s čipkom pa poručila: "Ovo će biti dobra noć, predosjećam!"

U videu koji je objavila na društvenim mrežama Severina je kritizirala i novu Vladu HDZ-a i DP-a.

"Jeste li među pregovaračima oko nove Vlade vidjeli i jednu jedinu ženu proteklih tjedana? Jednu? S jedne od dvije pregovaračke strane? Niste? Nisam ni ja. Nezamisliva je to scena u 21. stoljeću, osim u društvima duboko zakopanim u patrijarhat.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se oglasila nakon sudskog ročišta, nije se suzdržavala ni od spominjanja imena: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude..."

Dogovaraju li se politike bez žena, koje se tiču žena? U Hrvatskoj je i sada prekid trudnoće na papiru dopušten, a u stvarnosti se ne provodi u većini bolnica i plaća se. Baš zbog toga, a vodeći računa kakav svijet ostavljamo djevojčicama, stavila sam svoj potpis na europsku građansku inicijativu My Voice, My Choice, koja se zalaže da se svakoj stanovnici Europske unije osigura pravo na dostupan i siguran pobačaj. Da bi tijela Europske unije odlučivala o toj inicijativi, trebamo prikupiti MILIJUN POTPISA."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Zato te molim, nakon što potpišeš (link se nalazi u opisu mog profila), podijeli, prošeraj... Učini dodatan napor, nađi još prijateljica i prijatelja koji će također potpisati, pošalji im link na inicijativu", napisala je Severina uz video.

Hoćete li se odazvati Severininom pozivu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković +30 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 6 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry +30 Halle Berry Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene