A malo se i našalila!

Severina se oglasila nakon sudskog ročišta, nije se suzdržavala ni od spominjanja imena: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +19 Severina - 7 Galerija

Severina Vučković je nakon sudskog ročišta dala izjavu za medije, a oglasila se i na društvenim mrežama.

Zbog oko 150 uvredljivih i prijetećih poruka poslanih Gordani Buljan Flander i ravnateljici osnovne škole koju pohađa njezin sin, Severina se danas još jednom našla na sudu. Ročište je bilo zatvoreno za javnost, a spomenute poruke poslane su u jeku borbe oko skrbništva s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Tužiteljstvo traži uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora. Severina je istaknula kako kaznena prijava protiv ravnateljice još uvijek nije riješena, iako ju je podnijela u isto vrijeme kada je ravnateljica prijavila nju.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Svi su gledali u Severinina stopala, bit će vam jasno zašto kad vidite fotografije: "Nisam mogla doći u samo jednima...''

"Država na ovakvim, mogu reći, minornim slučajevima, gdje se utjecalo i na ministra Božinovića i na ostale, jednostavno troši novce, na ovako minornim slučajevima, poreznih obveznika. Optužnica protiv Rimac nije podignuta, ali protiv mene je. Evo, ja sam glavni kriminalac u ovoj državi. Stay tuned!" poručila je Severina za medije nakon ročišta, a njezinu izjavu donosimo i u prologu iz Dnevnika Nove TV.

Oko svega se oglasila i na društvenim mrežama gdje se, među ostalim, našalila i na račun medijskih napisa o njezinoj odjevnoj kombinaciji, a najavila je i novo ročište.

Pogledaji ovo Severina - 10 Celebrity Seve se uzdignute glave pojavila na ročištu zbog uhođenja, okupljenima se obratila u svom stilu: "Crnina na meni je kao za modernu sahranu"

"Jer još trava nije nikla tamo gdje je stala moja štikla. Oj da da, oj da da, oj da da, da, mudrija sam ja, pa je sada i štikla DUPLA. Inače, i sutra mi sude zbog ljubavi lude (neću odavati lokaciju, jer još nemam dobru odjevnu kombinaciju)", napisala je na Instagramu uz svoju fotografiju, pa je nastavila u istom tonu:

"Vjetar nek nosi sve u dim.
Samo mi zadnju ispuni želju...
Ne daj mi da joj, ne daj mi da joj,
ne daj mi da joj oprostim."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je ispod objave na Instagramu dobila brojne komentare podrške.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana Princeza Diana 1994. - 3 Princeza Diana 1994. - 2 Princeza Diana 1994. - 1 +26 Bryan Adams i princeza Diana Zanimljivosti O noći kada je princeza Diana upala na Met Galu bez grudnjaka i danas se priča, znakovita poruka koju je htjela poslati otkrivena je tek godinama kasnije

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diora i Jasmina Modrić Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Luka i Jasmina Modrić Jasmina Plecić - 2 +25 Jasmina Plecić - 3 Celebrity Sestre Luke Modrića nemamo često priliku vidjeti, a sada je osvanula njihova zajednička fotografija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene