Luksuz na svakom koraku

Medijski mogul u 93. godini oženio rusku znanstvenicu! Imućni uzvanici ukrali su svu pozornost na njegovom imanju

Rupert Murdoch Rupert Murdoch Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 8 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 1 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 2 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 9 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 7 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 5 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 6 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 4 Uzvanici na petom vjenčanju Ruperta Murdocha - 3 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 +20 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 Galerija

Medijski mogul Rupert Murdoch ljubavi je dao i petu šansu te pred oltar odveo rusku znanstvenicu Eelenu Žukovu.

Medijski mogul Rupert Murdoch i njegova odabranica Elena Žukova izrekli su sudbonosno ''da''.

Raskošnom vjenčanju koje je održano na Murdochovu imanju Moraga u Bel Airu prisustvovali su brojni bogati gosti, a sama ceremonija navodno se održala u njegovu vinogradu, piše Daily Mail.

Gosti su stigli luksuznim automobilima, poput Bentleyja i Jaguara, a paparazzi su uhvatili sportskog direktora Roberta Krafta sa suprugom Danom Blumberg, izvršnog direktora News Corpa, Roberta Thompsona, sa suprugom Wang Ping i brojne druge.

92-godišnjem američkom milijarderu i medijskom mogulu ovo je bilo peto vjenčanje, a Murdoch je obećao da će to doista biti njegova posljednja svadba.

Prošlog je ožujka objavio da će se oženiti s Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko tjedana kasnije.

Murdoch i Žukova navodno su počeli izlaziti prošlog ljeta, tek što je raskinuo zaruke s bivšom. Žukova je poznata kao majka rusko-američke kolekcionarke umjetnina Daše Žukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Inače, Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Murdoch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry Hall, nisu dobili djecu tijekom šestogodišnjeg braka.

Pogledaji ovo Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Celebrity Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

Pogledaji ovo Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith Celebrity 91-godišnji medijski mogul ne odvaja se od nove 25 godina mlađe djevojke, razlikuje se od njegovih bivših po jednom detalju

Pogledaji ovo Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

Pogledaji ovo Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubavi bivše manekenke i 92-godišnjeg milijardera došao je kraj, okončali brak nakon šuškanja o bizarnim razlozima

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 14 Heidi Klum - 9 +29 Heidi Klum - 5 Celebrity Malo tko bi povjerovao u to da ova žena slavi 51. rođendan, a sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna s novom tetovažom - 5 Baby Lasagna s novom tetovažom - 3 Baby Lasagna s novom tetovažom - 6 Baby Lasagna s novom tetovažom - 4 +28 Baby Lasagna s novom tetovažom - 7 Celebrity Baby Lasagna napravio je još jednu tetovažu, a posvetio ju je biću koje je njegov glavni zaštitni znak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene