Slavi 9. rođendan!

Objavljena je najnovija fotografija preslatke princeze Charlotte, iz godine u godinu sve je sličnija jednom članu svoje obitelji!

Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 9 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 2 Princeza Charlotte i princ George - 7 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 2 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 3 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 4 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 3 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 2 +24 Rođenje princeze Charlotte - 2 Galerija

Kate Middleton čestitala je kćeri princezi Charlotte 9. rođendan, podijelila je njenu najnoviju fotografiju.

Kraljevska obitelj danas ima jedan razlog za slavlje u teškim trenucima koji ih prate proteklih mjeseci.

Jedina kći Kate Middleton i princa Williama, princeza Charlotte, danas slavi 9. rođendan.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Tim povodom na službenim stranicama Kate je objavila njen portret i čestitku.

''Sretan 9. rođendan princezi Charlotte! Hvala vam na svim lijepim čestitkama koje pristižu danas'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

U komentarima su joj pristigle lijepe želje, a mnogi su komentirali ono što se već dulje vrijeme priča, da je Charlotte tatina kopija.

''William je rekao kopiraj zalijepi'', ''Preslatka je, isti William'', ''Tako predivna fotografija, sretan rođendan Charlotte'', pisali su.

Liči li vama Charlotte na Williama?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Prije nekoliko dana, 23. travnja, rođendan je slavio i njen mlađi brat Louis, a 29. travnja Kate i William imali su i 13. godišnjicu braka.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Princeza Charlotte četvrta je u redu za britansko prijestolje, nakon svog djeda, kralja Charlesa, oca, princa Williama, i starijeg brata, princa Georgea.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i prijateljica - 5 Nives Celzijus i prijateljica - 6 Nives Celzijus i prijateljica - 4 Nives Celzijus i prijateljica - 2 +30 Nives Celzijus i prijateljica - 1 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene