mali bijeg od stvarnosti

Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

Princ William i princ George Princ William i princ George Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ George Princ William i princ George Princ William i princ George Princ William i princ George Princ William i princ George Princ William i princ George Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton s djecom Kate Middleton s djecom Kate Middleton i princ William s djecom - 5 +20 Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Galerija

Princ William odveo je sina Georga na utakmicu finala FA kupa na stadionu Wembley u Londonu.

Prvi put otkako je princeza od Walesa Kate Middleton objavila da ima rak, u javnosti se pojavio njezin najstariji sin princ George.

Princ William odveo je svojeg nasljednika na utakmicu finala FA kupa, u kojem je slavio Manchester United. Tata i sin pratili su utakmicu iz kraljevske lože stadiona Wembley u Londonu, u usklađenim izdanjima s plavim odijelima, bijelim košuljama i kravatama.

William se potrudio da George nakratko zaboravi na tešku situaciju kod kuće i priredio mu je nekoliko nezaboravnih trenutaka, a posebno ga je usrećio susret s nogometašem Jackom Grealishem, s kojim se rukovao nakon utakmice i pritom s lice nije mogao skinuti osmijeh. George se rukovao i s trenerom Pepom Guardiolom, a William, koji je predsjednik Nogometnog saveza, donio mu je i pehar, koji je uručio pobjednicima.

Fotografije oca i sina pogledajte u našoj galeriji.

Osim Gergea (10), Kate i William imaju još kći Charlotte (9) i sina Louisa (6).

Podsjetimo, Kate Middleton je u ožujku objavila da boluje od raka, a otada se više nije pojavljivala u javnosti i ne zna se ništa o njezinu stanju i oporavku. 

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Procurile zabrinjavajuće informacije o povratku Kate Middleton u javnost, ovo nitko nije želio čuti!

  Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William iznenada donio odluku koja je zabrinula javnost, ima li to veze s njegovom suprugom Kate?

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Rammstein u Beogradu - 1 Rammstein u Beogradu - 2 +26 Rammstein u Beogradu - 3 Zanimljivosti Snimka publike na koncertu Rammsteina u Beogradu širi se društvenim mrežama, poslušajte što su skandirali: "Najjači narod na svijetu!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane Billy Zane Billy Zane i Camille Razat Billy Zane +11 Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene