''otišao je u miru!''

Preminuo je legendarni glumac koji se proslavio u ''Tjelohranitelju'', posljednje godine života nisu mu bile nimalo lake

Bill Cobbs - 1 Bill Cobbs - 1 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cobbs - 8 Bill Cobbs - 2 Bill Cobbs - 1 Bill Cobbs - 4 Bill Cobbs - 3 Bill Cobbs - 5 Bill Cobbs - 7 +0 Bill Cobbs - 6 Galerija

Preminuo je jedan od najvećih glumaca, Bill Cobbs. Iza njega je ostalo više od 200 uspješnih uloga.

Preminuo je holivudski glumac Bill Cobbs. Imao je 90 godina, a tužnu vijest potvrdio je njegov brat Thomas Cobbs u objavi na Facebooku.

''Preminuo je mirno u svom domu u Kaliforniji. Voljeni partner, brat, ujak, surogat-roditelj, kum i prijatelj. Nedavno je proslavio 90. rođendan okružen najmilijima. Otišao je u miru. Budite s nama u molitvama'', napisao je Thomas.

Cobbs je karijeru započeo sredinom 70-ih u kazalištu. Iza sebe ima gotovo 200 filmskih i TV uloga. Ipak, najpoznatiji je po ulogama kao što su Louisiana Slim u filmu ''The Hitter'', ''Walter u The Brother from Another Planet'', ''Reginald u Night at the Museum'' i ''Master Tinker u Oz the Great and Powerful''.

Posljednjih godina života teško se kretao sa štakama, a posljednji put na crvenom tepihu 2019. godine došao je u kolicima.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek sa sinom - 1 Fabijan Pavao Medvešek sa sinom - 2 Fabijan Pavao Medvešek sa sinom - 5 Fabijan Pavao Medvešek sa sinom - 3 +24 Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla - 2 Celebrity Član žirija našeg hit-showa sve je raznježio objavom koju je posvetio svom sinu, pohvalio se njihovim izlaskom!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev kao Luce - 2 +29 Ana Uršula Najev kao Luce - 1 Celebrity Luce iz Kumova pohvalila se prvim fotkama s godišnjeg odmora, figura u badiću nije prošla nezapaženo: ''Afrodita s Olimpa!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene