je li ovo uopće haljina?

Svi pišu o ovoj ljepotici, a sve zbog haljine koja je njezine obline jedva držala na mjestu!

Penny Lane - 3 Penny Lane - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Penny Lane - 13 Penny Lane - 11 Penny Lane - 5 Penny Lane - 4 Penny Lane - 1 Penny Lane - 14 Penny Lane - 12 Penny Lane - 20 Penny Lane - 17 Penny Lane - 16 +19 Penny Lane - 15 Galerija

Manekenka Penny Lane bila je na crvenom tepihu časopisa Sports Illustrated, a zbog onog što je nosila danas svi pričaju o njoj.

Engleska manekenka Penny Lane privlačila je sve poglede na modnoj reviji magazina Sports Illustrated, na čijoj je naslovnici osvanula prošle godine.

28-godišnja ljepotica pokazala je svoju raskoš u bijeloj haljini koja se teško tako može nazvati, a osim što su joj bujne grudi ispale ispod oskudnog materijala, tanka trakica držala je ostatak haljine ispod koje je mogla pokazati baš sve da je trakica pukla.

Prije toga nosila je modnu reviju na kojoj je zasjala u dva kupaća kostima, a malo je reći da djevojka izgleda kao san snova.

Izdanje Penny je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Penny se proslavila radeći za luksuzne brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a također je glumila i u Drakeovu spotu za pjesmu ''Falling Back'' iz 2022.

Okušala se i u glumi pa je tako imala epizodnu ulogu u filmu ''Liga pravde''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐏 𝐄 𝐍 𝐍 𝐘 𝐋 𝐀 𝐍 𝐄 (@pennylaneisthename)

Na početku karijere imala je male grudi pa su mnogi uvjereni da je u međuvremenu bila na plastičnoj operaciji, no ona je ta nagađanja žestoko negirala.

"Svi me pitaju jesam li bila na plastičnoj operaciji jer je promjena toliko ekstremna, ali odgovor je ne. Moje je tijelo potpuno prirodno, nije riječ o operaciji, ovdje se radi samo o hormonima. U industriji modelinga u to vrijeme nije bilo druge opcije; mogli ste ili izgubiti kilograme ili uopće ne raditi. Odlučila sam se za navodno najzdraviji način, prekomjerno sam vježbala, maksimalno smanjila porcije i bila sam izložena konstantnom stresu. Tada sam izgubila menstruaciju", ispričala je manekenka jednom prilikom.

Nakon toga se okrenula holističkom pristupu liječenja te joj se menstruacija vratila, a disbalans hormona također je nestao.

"Moje se muškobanjasto i izrazito mršavo tijelo transformiralo u ženstveno tijelo s puno oblina. Kukovi su mi narasli, grudi su mi narasle", rekla je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. Luka Modrić, 2010. +26 Luka i Vanja Modrić, 2010. Nekad i sad Ovako je Luka Modrić izgledao na dan kad mu se život potpuno promijenio, njegovoj sreći tada nije bilo kraja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 1 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 2 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 3 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 4 +25 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 5 Nekad i sad Osvanule fotografije s vjenčanja atraktivne Zagrepčanke i slavnog Argentinca, koje je okupilo i brojna poznata lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene