nedavno postao otac

Naš poznati chef otkrio kako su on i supruga nazvali kćerkicu: "Željeli smo internacionalno ime"

Mario Mandarić Mario Mandarić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i supruga Matea - 2 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Mario Mandarić i supruga Matea - 4 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Mario Mandarić i supruga Matea - 2 In Magazin: Mario Mandarić - 5 In Magazin: Mario Mandarić - 4 In Magazin: Mario Mandarić - 3 In Magazin: Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić i supruga Matea +21 Domenica Žuvela i Mario Mandarić Galerija

Mario Mandarić otkrio je ime svoje kćei, koju je ranije ovog mjeseca dobio sa suprugom Mateom.

Chef Mario Mandarić i njegova supruga Matea ovog svibnja postali su roditelji djevojčice, a sada se doznalo i kakvo su ima odabrali za kćerkicu.

"Mama i beba su super, supruga se oporavila, ide to odlično. Prošlo je 13 dana i super je sve, a malena se zove Mia", otkrio je Mandarić za Story te je objasnio da su željeli jednostavno, lijepo i internacionalno ime za svoju kćer.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mandaric Mario (@mario_mandaric_)

Ispričao je i kako se snašao u ulozi oca.

"Sve ide super. Mijenjam pelene od prvog dana, imam nećakinju koja ima 4 godine pa sam sve s njom prošao, nisu meni pelene problem. Budim se po noći i hranim Miju, mijenjam pelene... Što god treba. Porod je prošao odlično, porodila nas je super doktorica", rekao je.

Mario i Matea vjenčali su se u Las Vegasu u travnju 2022. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mandaric Mario (@mario_mandaric_)

"Bilo je baš lijepo. Imali smo Elvisa koji je pjevao sa strane, baš je bilo top", ispričali su u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem se Mario natjecao prošle godine.

Pogledaji ovo Mario Mandarić Celebrity Omiljeni domaći chef javio se iz Afrike s predivnim vijestima, supruga i on imaju se čime ponositi, a čestitke pristižu sa svih strana!

Pogledaji ovo Mario Mandarić i supruga Matea Celebrity Pogledajte kako su naš poznati chef i supruga objavili lijepe novosti, prizorom su nasmijali sve redom: "Legende ste, čestitke!"

Pogledaji ovo In Magazin: Mario Mandarić inMagazin Vrhunski splitski chef o fotografiji kojom je objavio da supruga i on čekaju prvo dijete: ''Meni je ta slika romantična!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich - 15 Nicole Artukovich - 16 Nicole Artukovich - 8 Nicole Artukovich - 5 +27 Nicole Artukovich - 7 Celebrity Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol na Instagramu - 1 Joško Gvardiol na Instagramu - 2 Lorena Gvardiol na Instagramu Joško Gvardiol +27 Joško Gvardiol Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene