Rasplesala se

Šuput u kožnim hlačicama zagrijala ionako već vruću atmosferu, a nije dugo trebalo da se riješi i bundice kojom je skrivala dekolte!

Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Ivo Cagalj/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput nastupila je u Podstrani povodom proslave zaštitnika općine, a za večernji koncert odabrala je seksi kožni outfit.

Maja Šuput i grupa Enjoy nastupili su u Podstrani povodom proslave sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika Općine Podstrana.

Maja je na pozornicu je stigla u crnom od glave do pete, a topić preko kojeg je nosila mekanu bundu spojila je s kratkim kožnim hlačicama i visokim crnim čizmama.

Za svaki svoj nastup Maja se posebno sredi, ali iako se priča o njezinim kombinacijama, najveća tema uvijek je prava fešta koju napravi, a njezin koncert ne napusti nijedna osoba koja u nekom trenu nije zaplesala.

''Četvrtkom samo ludo i zabavno! Nizali smo hitove povodom proslave Sv. Antuna Padovanskog. Hvala Podstrana od srca'', oglasila se na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je počela snimati novu sezonu "Supertalenta", a već se pohvalila i videozapisima sa seta te je otkrila da joj na snimanju društvo pravi njezin sinčić Bloom.

Njezina kolegica koja je također članica našeg žirija Martina Tomčić otkrila je da njih dvije zajedno idu i na set pa pokazala kako provode vrijeme do Nove TV.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput opet je sve rastopila novom snimkom Blooma, pogledajte kome se dječak toliko razveselio da je od sreće zavrištao!

Pogledaji ovo Maja Šuput - 1 Celebrity Maju Šuput ni vremenske neprilike nisu spriječile da održi posljednji koncert, podijelila je urnebesnu snimku: ''Ovako se ide na binu!''

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Je li ovo najsmješnija i najslađa fotka Majinog Blooma? Nevjerojatno je koliko nalikuje na nju!

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila je što radi po cijele dane: ''Ovo traje od jutra do mraka, ali idem s veseljem''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +34 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 7 +34 Kim Kardashian - 4 Celebrity Naše Vatrene na prvoj utakmici gledat će i Kim Kardashian, pogledajte koliko je iskeširala za karte u luksuznoj loži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene