Ponos Splita

Tko se to krije ispod maske našeg pjevača koji se zadnjih godina povukao iz javnosti, a obožavamo ga i danas?

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat - 1 Luciano Plazibat - 4 Luciano Plazibat - 5 Luciano Plazibat - 2 Luciano Plazibat - 3 Luciano Plazibat kao Daleka Obala, TLZP - 18 Luciano Plazibat kao Daleka Obala, TLZP - 17 Luciano Plazibat kao Daleka Obala, TLZP - 16 Luciano Plazibat kao Daleka Obala, TLZP - 15 Luciano Plazibat kao Daleka Obala, TLZP - 14 +17 Luciano Plazibat kao Daleka Obala, TLZP - 13 Galerija

Luciano Plazibat se u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Marijana Bana, odnosno njegovu Daleku obalu.

Plesač Luciano Plazibat dobio je zadatak da se u desetoj emisiji showa transformira u naš legendarni splitski bend Daleku obalu i to nakon što je u prošloj sve zabavio kao splitska pjevačica Danijela Martinović.

"Naviknuo sam se, ja tvrdim da je gljiva Dalmatinka. Imam taj blagoslav da mi da daje sve izvođače što znam, tako da se ne smijem žaliti", zaključio je Luciano uoči nastupa kao Marijan Ban i Daleke obale.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Nekad i sad Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

"Mislim da je zaista gušt kada dolaziš iz tako jednog talentiranog grada koji nudi takvu lepezu pjevača, zaista je predivno koliko si ti i Dora, otpjevali svih tih Splićana, a ostalo ih je još dosta, to je bogatstvo u kojem odrastate i živite. I ovaj si zadatak ispunio do kraja, svaka čast", zaključio je Enis Bešlagić.

"Ti si sve ove zadatke sve ozbiljno shvatio, ali djeluješ mi neopterećeno. Beskrajno mi je drago što si među svim ovim ljudima pronašao svoje mjesto", priznao je Mario Roth.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

"Bilo je predivno, veselo, zabavno, lijepo, imalo je štih naluđeg mediteranskog grada, a to je Split", zaključio je Goran Navojec.

"Meni je tako drago što sam ja tebe upoznala u ovom showu. Ti si jedna posebna duša, toliko si pozitivan, možeš biti na ponos svojim Splićanima i Splitu te da si zaslužio mjesto u ovom showu na najjače", poručila mu je Minea.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +29 Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene