Njegova ljubav

Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zeljko Puhovski / CROPIX 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko Dalić i supruga Davorka - 1 Toni, Bruno i Davorka Dalić - 4 Toni i Davorka Dalić Davorka Dalić Davorka Dalić - 5 Davorka Dalić - 4 +24 Davorka Dalić - 2 Galerija

Zlatko Dalić već je godinama u sretnom braku sa suprugom Davorkom, a ovo je njihova ljubavna priča.

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ovih je dana najspominjanija osoba u Hrvatskoj, ali i šire, a osim njegove momčadi koju je sa sobom poveo na Europsko prvenstvo u Njemačku, veliku podršku pruža mu i njegova obitelj.

Iako u javnost ne izlaze često, poznato je da je Dalić u sretnom braku s Davorkom Dalić.

Vjenčali su se 1992. godine. Dalić je u intervjuima često za suprugu govorio kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove. Iskreno je u nekoliko navrata progovorio i o problemima koje su prebrodili u braku, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno.

Bračni par Dalić zajedno ima sinove Tonija i Brunu.

''Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. Supruga i ja potičemo ih da se školuju, da budu svoji ljudi'', izjavio je Zlatko Dalić jednom prilikom za domaće medije.

A kako Davorka izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Mejaši Clubzone Novu pjesmu Mejaša odobrio je Zlatko Dalić koji i sudjeluje u spotu: "Želimo euforiju kakvu znaju stvoriti samo Hrvati..."

Pogledaji ovo Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić objavio je spektakularne prizore s koncerta "Domu mom" : "Pravi čovjek, na pravom mjestu!"

Pogledaji ovo Mate Bulić i Zlatko Dalić Celebrity Pogledajte trenutak kada je Mate Bulić doveo Dalića na pozornicu, dobio je glasne ovacije: "Da Hrvati budu ponosni!"

Pogledaji ovo Luka Bulić - 2 Celebrity Ovo je navijačka pjesma o kojoj svi pričaju, dobro poznati ritam već se pušta na ulicama Berlina: ''Nema nas ni'ko!''

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 8 Celebrity Najpoznatije hrvatske navijačice pokazale svoje navijačke outfite, jedna je hrvatskim simbolima čak uredila i nokte!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Julija Andrejeva Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 +24 Joško Gvardiol Celebrity Tko je žena o kojoj su se svi raspisali zbog Gvardiola? Zgodna plavuša pomno bira svoje pratitelje, a naš nogometaš među rijetkima joj je upao u oko

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Marić - 7 Zlatko Marić - 3 Zlatko Marić - 2 Zlatko Marić +6 Zlatko Marić - 1 Celebrity Vlasnik najpoznatije zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj oženio se Kolumbijkom, imali su čak dvije fešte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene