ovome se nitko nije nadao!

Pogledajte kakvo je iznenađenje Enis Bešlagić pripremio za finale našeg omiljenog showa, izmamio je puno suza!

Enis Bešlagić, TLZP Enis Bešlagić, TLZP DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat i Enis Bešlagić, TLZP Luciano Plazibat i Enis Bešlagić, TLZP Roditelji Luciana Plazibata Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP +4 Luciano Plazibat, TLZP Galerija

Enis Bešlagić je u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" jednom natjecatelju dodijelio posebnu nagradu.

Član žirija Enis Bešlagić pripremio je posebnu nagradu za jednog od natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato", koju je odlučio uručiti u finalu, prije proglašenja pobjednika.

"U mojoj predstavi 'Da sam ja netko', ja imam jednu nagradu koja se poklanja posebnijim ljudima, koji poklanjaju osmijeh, izazivaju osmijeh, donose sreću i radost drugima. Ovu nagradu je uradio naš umjetnik Ivica Propadalo, tu je taj osmijeh, tu je to srce, a mislim da osoba koja je zaslužila u emisiji nagradu koja se zove 'Enisov najsmijeh' je moj brat Plazibat", rekao je Bešlagić pa je pozvao Luciana Plazibata da preuzme nagradu.

Luciano se zatim poklonio Enisu i zagrlio ga, a kamere su u publici ulovile i njegove roditelje koji su bili preplavljeni emocijama, posebice majka koje nije mogla zadržati suze.

"Enis je prošlo epizodu rekao jednu super rečenicu, a to je da je gdje god odrasli, u kojoj god okolini bili, svatko od naš može biti poseban. Ja stvarno sve što radim u životu idem punim srcem i s puno ljubavi i nekako mislim da ne postoji drugi broj. Najljepša stvar koju možemo pokloniti je osmijeh. Čast je da radim ovu emisiju i da toliko ljudi nasmijavam. Ovo mi je najbolja nagrada koju sam dobio u životu, hvala puno", rekao je Luciano, a dok je držao govor, plakali su i neki njegovi kolege iz showa.

Luciano je zatim još jednom zagrlio Enisa, pa je pohitao i u grupni zagrljaj s kolegama.

Inače, Luciano se nije uspio plasirati među top 4 finalista showa, no svejedno je nastupio u finalu i to s Antonijom Šolom, s kojom je izveo duet Dine Merlina i Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani".

Pogledaji ovo Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Celebrity Kome je to žiri našeg hit-showa virio u grudnjak i zašto? Svi su morali i nešto izvući!

Pogledaji ovo Luciano Plazibat - 5 Celebrity Tko se to krije ispod maske našeg pjevača koji se zadnjih godina povukao iz javnosti, a obožavamo ga i danas?

Pogledaji ovo Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Celebrity Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene