žestoka reakcija

Naš poznati chef razbjesnio Jacquesa Houdeka porukom Hrvatima: "Bahato i neprimjereno, pozdrav od debelog!"

Jacques Houdek Jacques Houdek Matija Djanjesic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek David Skoko Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 3 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 4 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 5 Jacques Houdek - 5 Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek - 3 +19 Jacques Houdek - 1 Galerija

Jacques Houdek reagirao je na video u kojem je chef David Skoko poručio Hrvatima da su debeli.

Chef David Skoko nedavno je Hrvatima uputio savjete o prehrani u intervjuu za Gostionu, a pjevač Jacques Houdek žestoko je reagirao na njegove izjave.

"Hrvatskoj naciji preporučio bih da počnu zdravije jesti jer su debeli. Znači, jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda... To je koma! Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje", rekao je Skoko u videu, ispod kojeg mu je Jacques uputio bijesni komentar, koji je napisao velikim slovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gostiona (@gostiona_by_slaven)

"Nevjerojatno bahato i neprimjereno ponašanje. Osobito ova gestikulacija rukama prema ustima, uz 'prikladan' izraz lica. Fuj. OK, shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati. Nadam se da Vam je sad lakše, nakon što ste se ovdje, na ovakav način, 'promovirali'. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog", ljutito je poručio Jacques.

Na čijoj ste vi strani?

  • Davida Skoke
  • Jacquesa Houdeka

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Jacques Houdek - 3 inMagazin Jacques Houdek predstavio se publici u Kini: "Neobičan sam im i simpatičan pa bi se i slikali sa mnom na ulici!"

Pogledaji ovo Jacques Houdek Celebrity Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Pogledaji ovo Jacques Houdek Celebrity Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

Pogledaji ovo Jacques Houdek Celebrity Jacques Houdek uživa na egzotičnoj destinaciji, pohvalio se i fotkama iz resorta u kojem boravi: "U raju sam..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 +34 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene