u Dnevniku Nove TV

Baby Lasagna javio se s Eurosong partyja u Zagrebu, uputio je i poruku Vatrenima nakon pobjede!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Duvnjak i Marko Purišić - 1 Sara Duvnjak i Marko Purišić - 2 Sara Duvnjak i Marko Purišić - 3 Sara Duvnjak i Marko Purišić - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna s novom tetovažom - 7 Baby Lasagna s novom tetovažom - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 1 +19 Baby Lasagna - 3 Galerija

Donosimo atmosferu s Eurosong partyja u Zagrebu, odakle se Baby Lasagna uživo javio u Dnevniku Nove TV.

U zagrebačkom klubu Boogaloo organiziran je Eurosong party, s kojeg se reporterka Sara Duvnjak uživo javila u Dnevniku Nove TV u društvu Baby Lasagne.

Lasagna, odnosno Marko Purišić, spremao se za nastup te je otkrio je li mu teže nastupati pred domaćom publikom.

"Pa je, zato što uvijek imamo osjećaj kao da te više sude. Kao 'ajde mali da vidimo što imaš'. Tako da malo je teže nego pred eurovizijskom", priznao je Lasagna. "Zahtjevniji su, ali tim znaš ako je dobro da si stvarno dobar bio", dodao je.

Otkako se vratio zeradali su mu se nastupi, koncerti i festivali, a usto mora i pisati pjesme. Je li mu to naporno, teško i ima li inspiracije?

"Ja sam već prije te pjesme napisao tako da ih praktički sad dovršavam, snalazim se koliko mogu u ovome rasturenom rasporedu, ali ići će to, ne brinem se i ne bi se trebali ni vi brinut", poručio je gledateljima.

Osvrnuo se i na cijelo iskustvo u Švedskoj, a evo bi li sve ponovio i vratio se na Eurosong:

"Pa ne, bilo je super, ali u ovom trenutku sigurno se ne bih vratio, idemo mi dalje vidjet šta ima još tu osim Eurovizije."

Otkrio je i što mu je konkretno donijelo ovo sve skupa.

"Priliku da se predstavim široj publici i nadam se da ću sad uspjeti predstaviti da mogu ponuditi više od 'Rim tim Tagi Dima' i tog momenta. Dalo mi je neku platformu gdje se mogu predstavit publici i platiti struju sa glazbom", iskren je Marko.

Uputio je i poruku našim Vatrenima nakon pobjede nad Portugalom na prijateljskoj utakmici uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj.

"Samo jako, kuraja, kako rečemo u Istri", poručio je.

A možemo li njega očekivati barem na nekom partyju prije utakmice?

"Ja bih volio doći na neku utakmicu, tako da ako me tko pozove u finale, u koje ćemo naravno ući, rado ću doći", rekao je.

Uz Marka, na Eurosong partyju u Zagrebu nastupaju i prošlogodišnja predstavnica Norveške, dvostruka azerbejdžanska predstavnica, predstavnica Danske, ali i naši izvođači, a prije svega tu je i Emilija Kokić te mnogi drugi.

Atmosferu s Eurosong partyja u Zagrebu pogledajte u videu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Clubzone Ima li mjesto gdje Baby Lasagna neće nastupati ovo ljeto? Još jedan koncert u najavi!

Pogledaji ovo Baby Lasagna s novom tetovažom - 1 Celebrity Baby Lasagna napravio je još jednu tetovažu, a posvetio ju je biću koje je njegov glavni zaštitni znak!

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Kakvo iznenađenje! Baby Lasagna rasplesao je dvoranu Lisinski na velikom sportskom događanju, svi su ostali u deliriju kad se pojavio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene