Ljepotica!

Mlada Hercegovka koja je rasturila u Zvezdama Granda nastupila u Osijeku, no jasno je da osim glasom pozornost privlači i još nečim!

Antonija Čerkez - 8 Antonija Čerkez - 8 Borna Jaksic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez - 10 Antonija Čerkez - 9 Antonija Čerkez dobila poklon - 1 Antonija Čerkez dobila poklon - 2 Antonija Čerkez - 11 Antonija Čerkez - 8 Antonija Čerkez - 7 Antonija Čerkez - 6 Antonija Čerkez - 5 Antonija Čerkez - 4 +22 Antonija Čerkez - 3 Galerija

Antonija Čerkez, koja se proslavila u ''Zvezdama Granda'', nastupila je u Osijeku 42. Osječkom ljetu mladih, a od organizatora je dobila i jedan poklon.

Antonija Čerkez iz Širokog Brijega koja je u ovogodišnjoj sezoni ''Zvezda Granda'' dogurala do finala sinoć je održala nastup i u našem Osijeku.

Mlada Hercegovka nastupila je na 42. Osječkom ljetu mladih te zabavila sve koji su se okupili, a od organizatora je dobila i jedan poklon. Antoniji je jučer bio imendan, a tim povodom na pozornici je dobila veliki buket cvijeća.

''Hvala divnim ljudima na poklonu za imendan!'' napisala je uz video koji je podijelila na Instagramu.

Inače, Antonija je već neko vrijeme poznata na našoj glazbenoj estradi, a iza sebe ima već puno iskustva s nastupima. Svoju slavu sad je još više proširila nakon osvojenog trećeg mjesta u ''Zvezdama Granda'', a osim što sve osvaja glasom, lijepa Antonija može se pohvaliti i stasom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)

U finalu showa nastupila je u narodnoj nošnji, a zapjevala hit Mate Bulića "Igraj Mare prašina se diže", što je podijelio čak i sam Mate Bulić. Njezin nastup pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Beta Sudar Celebrity Veliki uspjeh naše bivše nogometašice u popularnom srpskom showu, prva je Hrvatica kojoj je to pošlo za rukom

Pogledaji ovo Beta Sudar - 1 Celebrity Ova lijepa Hrvatica nekad je bila uspješna nogometašica, a sad se pohvalila velikim uspjehom u popularnom srpskom showu

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 11 Rafaella Santos - 10 Rafaella Santos - 9 Rafaella Santos - 8 +24 Rafaella Santos - 6 Celebrity Sestra slavnog nogometaša sve više privlači pažnju javnosti, zbog ovih prizora s plaže bit će vam jasno i zašto!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Poslušajte kako Ivana Knoll govori njemački! Svojim pratiteljima javila se ispred stadiona pa sve iznenadila videom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene