"ja odoh"

Pogledajte zbog koga je cijeli žiri našeg hit-showa otišao sa svojih mjesta, no brzo su im stigle zamjene!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević, TLZP Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Enis Bešlagić i Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Enis Bešlagić i Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Minea i Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Minea i Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP +27 Alen Bičević kao Bonnie Tyler, TLZP Galerija

Alen Bičević se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Bonnie Tyler.

Nakon što je utjelovio američku pop-zvijezdu Avu Max, Alen Bičević se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Bonnie Tyler.

"Jako je volim, volim njen rad i žao mi je što više ne može pjevat kao što je nekad pjevala. Jako se veselim, iskreno sam presretan i prestravljen u isto vrijeme ovom transformacijom", rekao je Alen prije nastupa.

"Ja se zaista nadam da u te 3 minute neću poderati svoje glasnice koje će mi trebat idući tjedan", dodao je.

Alen je izveo veliki hit 80-ih "Total Eclipse of the Heart".

Pogledaji ovo Minea Celebrity Pogledajte trenutak kada Minea više nije mogla suspregnuti suze, a nije bila ni jedina: "Sad kad završi ovaj show, ja ću nazvati svoju..."

"Ovo će biti teška bitka za bodove večeras", komentirao je voditelj Igor Mešin nakon Alenova nastupa.

"Ja odoh, a vi sami tu nastavite", rekao je Enis Bešlagić pa je napustio svoje mjesto u žiriju, a zatim je za njim je otišla i Minea. "Ja isto odoh", rekla je.

"Ma ajmo i mi", zaključili su zatim Mario Roth i Goran Navojec, pa su i oni otišli, a na njihova mjesta tada su sjeli natjecatelji, koji su se pretvarali da su žiri.

Kad se žiri napokon vratio na svoje mjesta, uslijedili su i njihovi komentari na Alenov nastup.

"Svaki tvoj performans ima sjajne rezultate, a sjajni rezultati dolaze samo ako se čovjek puno trudi i puno radi. Bravo Alene", rekao mu je Mario Roth.

"Ja inače nisam ljubitelj Bonnie, ali odsad si mi je približio pravo. Zaista imaš taj glumački dar da bi nas sve postidio da si nam kolega", komentirao je Enis Bešlagić.

"Sjajan si, fenomenalan si, oni su rekli sve što su rekli, ali toliko si dobar da boli", pohvalila ga je i Minea.

Pogledaji ovo Alen Bičević Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

"Dakle, ja bih volio vidjet jednu tvoju točku na kojoj ćeš ti jako puno raditi i jako puno se truditi, jer samo uz puno rada i veliki trud ti ćeš nama pokazat to. Ja više stvarno nemam riječi, sva sreća da postoje ocjene", šaljivo je zaključio Goran Navojec.

Mineu je zanimalo i postoji li nešto što Alen ne može, no nije imao odgovora.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 1 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 2 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 5 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 6 +26 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 7 Celebrity Jacquesu Houdeku 2017. na Euroviziji je prateći vokal bio glazbenik koji danas ruši domaće ljestvice, znate li o kome se radi?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore i Melanie Griffith - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 +26 Demi Moore - 2 Celebrity Bivša seks-bomba objavila video bez uređivanja pa pokazala kako njezino tijelo stvarno izgleda u 62. godini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene