LJUBAVNI TROKUT

ZLATNI DVORI S kim biste željeli da Petar bude na kraju, s Anom ili s Nerom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Zlatni dvori' svakim danom osvaja srca brojnih gledatelja diljem Hrvatske. Za srce mladog Petra bore se Ana i Nera. Tko bi Petra više usrećio?

Zgodni Petar u hit seriji Zlatni dvori oduševljava svojoj pojavom. Mladi bogataš zaveden je sjajem vlastitog, obiteljskog bogatstva, ali u dubini duše je pošten i dobronamjeran. U njegovo srce ušetala je Ana, radišna i skromna djevojka koja živi s ocem i djedom, a na seoskom imanju brine o konjima. Petar je uočio Anu jer ona između ostaloga, lijepo pjeva i pokušat će joj napraviti karijeru. Između njih su se razvile simpatije, a Nerina ljubomora iz dana u dan raste.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Temperamentna Nera, zaručnica glavnog lika Petra, naviknula je na svo bogatstvo koje joj je tata pružio u životu i kao takva traži isto tako od svog zaručnika da udovoljava nekim njezinim hirovima. Međutim, problem je kada ona osjeti da se između Petra i Ane nešto događa.

Tko je prema vašem mišljenju višak u ovom ljubavnom trokutu. Tko bi Petra više usrećio? S kim biste željeli da Petar bude na kraju, s Anom ili s Nerom?

S kim biste željeli da Petar bude na kraju, s Anom ili s Nerom?

  • Petra Kraljev- Nera
  • Katarina Baban-Ana

Ukupno glasova:



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene