debeli dosje

Bivša je tražila zabranu prilaza, poznat je po obiteljskom nasilju, a najviše po velikom skandalu s Rihannom

Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Galerija

Chris Brown na sceni je dugi niz godina, no ono zbog čega je poznat diljem svijeta je nasilje, a ne njegova glazba.

Američki glazbenik Chris Brown široj javnosti je poznat još od rane mladosti zahvaljujući svojim hitovima, no na globalnu scenu je neslavno stigao nakon što je pretukao Rihannu s kojom je neko vrijeme bio u vezi.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Instagram) Velika promjena Nekad je bila mršavica, a danas zavodi raskošnim oblinama kojima se dive i druge slavne osobe

Kao dječak Chris je pjevao u crkvenom zboru te je talent za glazbu pokazivao još onda. Otkrili su ga na benzinskoj postaji gdje je pjevao dok je njegov otac ondje radio. Imao je tek 13 godina, a stvari su postale ozbiljne kada je imao 16. Za Jive Records je potpisao 2004. godine te je godinu nakon objavio prvi album, a najavni singl albuma je završio na vrhu Billboardove top liste najemitiranijih singlova.

Još na početku karijere sudjelovao je u reality emisijama, a pojavio se i u seriji "O.C.". Kao svoju najveću inspiraciju oduvijek ističe kralja popa Michaela Jacksona. Slava mu je krenula vrtoglavo rasti nakon što je s Rihannom radio na pjesmi "Umbrella", nakon čega su postali par.

Veza s Rihannom i nasilje

Rihannu su u tom trenutku povezivali s glumcem Joshom Hartnettom, a Chris je tvrdio kako su samo prijatelji. Na dodjelama nagrada Grammy 2008. godine su bili sve prisniji, a sve je bilo jasno samo par dana kasnije. U svibnju te godine potvrdili su vezu. Paparazzi su ih pratili gdje god su išli, a fotografije para prošle su čitav svijet. Godinu kasnije postalo je jasno da nešto ne štima nakon što su njihovi menadžeri objavili da Rihanna i Chris Brown na Grammyjima neće nastupati zajedno kako je prvotno planirano.

Par se posvađao u Chrisovom automobilu par tjedan nakon, a fotografije koje su nakon toga objavljene ostavile su mnoge u šoku. Rihannino lice bilo je prepuno modrica, imala je napuklu usnu, a sve je bio rezultat Chrisovog napada. Zbog toga je godinama imao zabranu ulaska u brojne zemlje, a još danas se kaje i priča da mu je žao. Unatoč svemu, ostali su u dobrim odnosima.

Neslavne ljubavi

Upravo ti dobri odnosi narušili su mu vezu s modelom Karrueche Tran. S njom je vezu započeo 2011. godine, no godinu kasnije objasnio je kako su prekinuli jer ju nije htio povrijediti svojim prijateljstvom s popularnom bivšom djevojkom. Rihanna je 2013. godine potvrdila da su ponovno u vezi, no da je taj put sve drugačije. "On nije čudovište kakvim ga brojni smatraju", govorila je pjevačica. Samo nekoliko mjeseci kasnije ponovno su prekinuli.

Brown je kasnije bio u vezi s Nijom Guzman s kojom je dobio kćer 2015. godine, no tu nisu prestale drame. Njegova bivša, Tran, dvije godine kasnije zatražila je zabranu prilaska za Browna jer joj je navodno prijetio da će je ubiti. Osim vrha top lista i dobrih glazbenih priča, Browna već godinama prate glasine o obiteljskom nasilju. Sve djevojke s kojima je bio nakon Rihanne žalile su se da ih je napastovao, zbog čega je često hodao po sudovima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene