''Dakle, nerealna!''

Zgodna i talentirana Zagrepčanka radi čuda po centru grada: ''Ovo je preludo, bez teksta sam, čudo!''

Anja Bijelić Anja Bijelić Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Bijelić Anja Bijelić - 1 Anja Bijelić - 2 Anja Bijelić - 3 Anja Bijelić - 4 Anja Bijelić - 5 Anja Bijelić - 6 Anja Bijelić - 7 Anja Bijelić - 8 Anja Bijelić - 9 +7 Anja Bijelić - 1 Galerija

Anja Bijelić umjetnica je koja svoja gimnastičarska čuda izvodi diljem svijeta, a u posljednje vrijeme to čini i po Zagrebu.

Anja Bijelić performerica je koja svojim gimnastičarskim izvedbama oduševljava svoje pratitelje, ali i prolaznike.

Naime, na svojem profilu na Instagramu podijelila je video na kojem ispred HNK-a radi špagu pomoću dva automobila. Dakle, otvorila je prtljažnik automobila i jednom nogom stala u njega, dok je drugu nogu stavila na automobil koji se miče.

"Ljetni dani u Zagrebu", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Bijelić (@anyabijelic)

U komentarima su joj se javile i naše plesačice koje smo imali priliku gledati u popularnoj emisiji "Ples sa zvijezdama". Valentina Walme uputila joj je niz emotikona kojima joj se divi, dok je Gabriela Pilić poručila: "Ma daj.. Luda si", a za kraj pronašla se tu i Paula Jeričević: "Pa ti nisi normalna".

Hana Hadžiavdagić Tabaković označila je svojeg muža i njegova prijatelja te šaljivo dodala: "Kopira vas, a vi na aparatima".

Ni pratitelji nisu mogli zaobići ovako fora objavu, pa su joj pisali: "Preludo", "Bez teksta. Svaka čast, brutalna si", "Odlično", "Dakle, nerealna si".

Njezin profil na Instagramu prepun je ludih gimnastičarskih izvedbi koje ova umjetnica izvodi diljem svijeta, a čini se kako joj je špaga omiljena. Izvela ju je čak u Parizu, Dubaiju, ali i Milanu.

Anja je 2017. godine nastupila u polufinalu Supertalenta s točkom na visećoj šipci, a bila je i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske 2015. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Nikolina Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović +20 Nikolina Pišek Ristović Zanimljivosti Poznate Hrvatice javno stale u obranu Nikoline Pišek i velika su joj podrška: "Sram ih sve bilo!"

  1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +28 Nives Celzijus Celebrity Nives je ovaj vreo dan iskoristila za rad, ali je opet našla načina da bujne grudi istakne u prvi plan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene