zanimljiv put

Njezine su kćeri najtraženije manekenke, a iza nje je teška životna priča koja ju je samo dodatno osnažila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yolanda Hadid odrasla je u Nizozemskoj, a karijeru je započela nakon što je potpisala za agenciju Ford Models. Upravo ona pomogla je kćerima na putu prema slavi.

Bivša manekenka i TV ličnost Yolanda Hadid danas je najpoznatija kao majka slavnih modela Gigi i Belle.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Razlika je vidljiva U okrutni modni svijet došla je kao djevojka s oblinama i oduševila, no 2018. priča je malo drugačija

Nizozemsko-američka zvijezda najviše se proslavila showom "The Real Housewives of Beverly Hills", a uskoro će postati baka bebi jednog od poznatijih parova svijeta slavnih.

Yolanda van der Herik rođena je u nizozemskoj kršćanskoj obitelji, a nakon što joj je otac poginuo u nesreći kada je imala 7 godina, nizozemski dizajner Frans Molenaar dao joj je priliku na jednoj od svojih revija, gdje ju je otkrila Eileen Ford. Kasnije je potpisala za agenciju Ford Models te je nosila revije u Milanu, Parizu, New Yorku i Tokiju. Bila je model 15 godina prije nego što se preselila u Los Angeles, gdje je zasnovala obitelj.

S agentom nekretnina Mohamedom Hadidom vjenčala se 1994. godine i bili su u braku do 2000. Dobili su troje djece, Jelenu (Gigi), Isabellu (Bellu) te Anwara. Drugi je put pred oltar stala s glazbenikom Davidom Fosterom 2011. godine, a četiri godine kasnije predali su papire za razvod.

Majka slavnih manekenki 2012. godine u showu je otkrila kako su joj dijagnosticirali lajmsku bolest. Zbog bolesti je pričala kako je izgubila mogućnost da čita, piše i gleda televiziju.

Upravo Yolanda zaslužna je za uspjeh svojih kćeri.

Zahvaljujući svojim poslovnim vezama spojila je Bellu i Gigi s najpoznatijim svjetskim agencijama kada su odlučile ići njezinim putem. Djevojke imaju i dvije polusestre iz očeva prvog braka, Alanu i Marielle, no one ne žele biti toliko eksponirane. Njihov brat Anwar u vezi je s pop-zvijezdom Dua Lipom.

Kako je Yolanda prije nekoliko dana istaknula, bila je u šoku što će postati baka, no sretna je zbog Gigi i njezina dečka Zayna Malika.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević +1 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene