A uzela mu je i milijune

Varala ga je dvije godine sa striperom kojem je kupila vilu, a još se i potajno udala za drugog ljubavnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phil Collins dao je drugu šansu bivšoj supruzi Orianne Cevey i gadno požalio jer se potajno udala prije dva mjeseca, a saznao je i da ga je varala čak dvije godine.

Glazbenik Phil Collins (69) zadnjih desetak godina proživljava teške trenutke zbog svoje bivše supruge Orianne Cevey (47) koja je profitirala razvodom od njega, a prevarila ga je nebrojeno puta. 

Pogledaj i ovo showbuzz To je bilo brzo! S 15 godina mlađim suprugom u braku je izdržala godinu dana, a evo zbog čega se zapravo udala za njega!

Bili su u braku od 1999. do 2008. te dobili sinove Matthewa (15) i Nicholasa (19), a njihova je rastava bila jedna od najskupljih rastava u šoubiznisu. Orianne, koja sebe naziva poslovnom ženom, je dobila čak 46 milijuna dolara.

No čini se kako Phil iz toga nije izvukao lekciju jer joj je dao novu priliku 2016. kada je prekinuo s američkom televizijskom voditeljicom Danom Tyler. Orianni je taman u to vrijeme propao brak s biznismenom Charlesom Mejjatijem koji se požalio u sudskim papirima da ga je ostavila zbog glazbenika. 

Collins i bivša supruga su skupa odgajali djecu i često provodili skupa vrijeme u Miamiju te je on bio uvjeren da je su napravili grešku što su se razveli. Orienne se tada oporavljala od problema s kralježnicom i bila je djelomično paralizirana, a glazbenik je bio uz nju cijelo vrijeme jer se preselila u njegovu vilu. 

Činilo se kao da je njihov odnos idealan i da je obitelj ponovno na okupu. "Naša rastava je bila pogrešna odluka. Sada ponovno zovem Phila svojim mužem. Toliko smo bliski da nije važno jesmo li vjenčani ili ne. Uvijek smo bili bliski zbog djece. Prošlu godinu sam shvatila da je on zaista muškarac mog života", istaknula je 2017. švicarska poduzetnica. 

"Ponovno smo skupa jer smo shvatili da smo napravili pogrešku. Puno ljudi nema ili si ne želi dati tu šansu. Naši sinovi su jako sretni jer imaju ponovno skupa svoje roditelje", rekao je tada Phil. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mike, Tony and Phil back together again! #lastdomino

A post shared by Phil Collins (@officialphilcollins) on

No šok je stigao ponovno za glazbenika prije dva mjeseca kada je saznao da se njegova partnerica u Las Vegasu udala za gitarista Thomasa Batesa (31). Nije znao da se viđa s drugim muškarcem te je živio s Orienne dok nije saznao za njen novi brak.  Rekla mu je da ide svako malo u Las Vegas jer ima poslovne sastanke u vezi njezinog biznisa s nakitom. 

No očito Cevey nije mislila da je dovoljno napravila čovjeku kojeg je nekad nazivala muškarcem svog života. Naime, Phil je podigao tužbu protiv nje jer ne želi iseliti iz njegove vile. Istaknuo je kako je Orianne promijenila sigurnosne lozinke svugdje po kući te on više ne može ni ući ondje. Navodno je postala neugodna i prema osoblju, a Collinsu prijeti kako će iznijeti sramotne činjenice o njegovu privatnom životu ukoliko mu padne na pamet poduzeti nešto u vezi njezine selidbe.

Ni tu nema kraja neugodnim iznenađenjima za glazbenika. Kako piše The Sun, njegova bivša supruga ga je dvije godine varala sa striperom Prestonom Thompsonom (29) kojem je kupila vilu vrijednu 1.3 milijuna funti u Las Vegasu i tamo često odlazila. 

Orianne je upoznala Prestona 2018. kada ga je angažirala da reklamira njezinu kolekciju nakita. Ubrzo se to razvilo u ljubavnu vezu i vodila ga je na putovanja po cijeloj Europi i častila ga Philovim novcem. Striper se hvalio luksuznim životom na društvenim mrežama, no javno ni on niti ona nikad nisu potvrdili ni negirali svoj bliski odnos.  

Inače, Orianne i Phil upoznali su se 1994. godine dok je on bio na turneji u Švicarskoj, a ona je u tom trenutku imala tek 21 godinu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene