Imala je samo 25 godina

Priznala je da se od majčine smrti nikada u potpunosti nije oporavila, a onda ju je snašla ista tragična sudbina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peaches Geldof bila je mlađa kćer Boba Geldofa i Paule Yates, a preminula je 2014. godine od posljedica predoziranja heroinom.

Tragična smrt mlađe kćeri glazbenika Boba Geldofa, 25-godišnje Peaches Geldof koja je preminula sa samo 25 godina i iza sebe ostavila supruga i dva sina potresla je Veliku Britaniju, ali i svijet te 2014. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Misteriozna smrt Šuška se o uzrocima smrti mlade majke - Je li uzrok 'tekuća' dijeta?

"Bila je najluđa, najsmješnija, najpametnija, najduhovitija i najsrdačnija od svih nas. Kako je moguće da ju više nećemo vidjeti? Kako da to bude podnošljivo? Voljeli smo je i voljet ćemo je zauvijek. Kako je tužna ta rečenica" riječi su kojima je njezin otac potvrdio vijest da je preminula.

Policija i hitna služba bile su pozvane u njezin dom u u Kentu rano popodne, no na licu mjestu jedino što im je preostalo je bilo da proglase vrijeme smrti, a kasnije je utvrđeno kako je preminula od posljedica predoziranja.

Mnoge je dodatno bila rastužila i činjenica da je i Peachesina majka i slavna televizijska voditeljica Paula Yates preminula 2000. godine također od posljedica predoziranja, a Peaches je 2012. godine priznala kako se nikada nije pomirila s time da je ostala bez majke.

Upravo je i njezina posljednja objava na društvenim mrežama bila fotografija na kojoj s njom pozira.

"Ja i moja mama", kratko je napisala uz fotografiju iz djetinjstva.

Peaches je 2008. godine započela vezu s glazbenikom Maxom Drummyjem, ubrzo se preselila u New York, a nakon nekoliko tjedana vjenčali su se u Las Vegasu. Upravo je u tom periodu počelo njezino eksperimentiranje s drogama, točnije s heroinom zbog kojeg je šest godina kasnije i preminula.

"Peaches dolazi kod mene kasnije i prvi put ću probati heroin. Možda ću umrijeti. Nadam se da neću", pisalo je u pronađenom dnevniku njezina prijatelja Freddyja McConnela, koji je 2011. godine preminuo od predoziranja.

Bob Geldof je nako toga priznao da mu je bilo jasno što se događa i da se njegova kćer drogira, no pokušao je napraviti sve da joj pomogne.

"Da, drogirala sam se. Imam iskustva s raznim vrstama droge, ali sve su to situacije koje ne želim nikako ponoviti. Odrastala sam i htjela sam to iskusiti. Nisam Amy Winehouse", zaključila je tada.

Nakon povratka iz SAD-a i razvoda s Maxom vjenčala se s Tomom Cohenom s kojim je dobila dva sina i preselila se u predgrađe Londona, jer se vjerovalo kako žele živjeti mirnim obiteljskim životom. No kasnije je bilo jasno da su zapravo bježali što dalje od droge. Peaches je na odvikavanju provela više od dvije godine i svi su bili uvjereni kako će se oporaviti i izvući iz pakla ovisnosti.

No 2014. godine ponovno je poklenula i Tom je odlučio odvesti djecu kod svojih roditelja, kako je ne bi gledali u lošem stanju. Međutim, kada se vratio pronašao je njezino beživotno tijelo na krevetu. Liječnici su zaključili da se predozirala, a unatoč činjenici da nije uzela veliku dozu, bilo je i više nego dovoljno jer tijelo jednostavno više nije moglo podnijeti ni najmanju količinu opijata. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene