Više si ne nalikuje?

Tvrdi da je konačno vidio princa Harryja u susjedstvu, a spomenuo je i novi detalj kojeg je uočio na njemu

Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Instagram) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Dnevnik.hr) Rob Lowe (Foto: Getty Images) Rob Lowe (Foto: Getty Images) +0 Rob Lowe (Foto: Getty Images) Galerija

Glumac Rob Lowe izjavio je u popularnoj emisiji "Late Late Show" da je vidio princa Harryja u susjedstvu i to u prilično neobičnom izdanju ili bolje rečeno, nikad viđenom dosad.

Meghan Markle i princ Harry u javnosti nisu viđeni već neko vrijeme i kao da se kriju od znatiželjnika otkako su se preselili u SAD, međutim jedna osoba tvrdi kako ih je sreo u njihovoj kalifornijskoj četvrti i pritom uočio jedan neuobičajen i zanimljiv detalj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Riječ je o holivudskom glumcu Robu Lowu koji je izjavio kako je vidio princa Harryja i to kako nosi kosu skupljenu u rep, što bi značilo da se princ itekako opustio što se imidža tiče.

"Naletio sam na vašeg zemljaka, englesko blago iliti princa Harryja, prije samo deset minuta. Živi milju udaljen od mene. Izgledao mi je vrlo povučeno, to je kao da sam vidio čudovište iz Loch Nessa, tako je rijetko i teško ga vidjeti, ali sam napokon uspio. I to kako vozi svoj automobil", izjavio je Rob u televizijskoj emisiji Late Late Show s Jamesom Cordenom.

Podsjećamo, 36-godišnji Harry i njegova supruga Meghan Markle odlučili su se sa sinom Archiejem preseliti u SAD, nakon što su se odrekli svojih kraljevskih titula. US Weekly je potom izvjestio kako su kupili kuću u Montecitu u Santa Barbari vrijednu 14,7 milijuna dolara.

"Sve se vrlo brzo izdogađalo, nemojte me držati za riječ, ali izgledalo je kao da nosi rep na glavi. Činilo mi se da mu je kosa baš porasla i da ju je skupio u rep", a voditelj ga je u nevjerici gledao i zaključio kako možda nije vidio baš Harryja.

"Ma ne, bio je to on. Slijedio sam ga do njegove kuće da vidim hoće li ući tamo", zaključio je Rob.

Ranije ovog mjesec anonimni izvor blizak Harryju i Meghan izjavio je za US Weekly da se Harry dobro snašao u mirnom kvartu nakon nekoliko mjeseci provedenih u Los Angelesu.

"Harry nimalo ne žali jer je napustio kraljevsku obitelj i zaista je sretan u Montecitu. On i Meghan uživaju u svom novom životu, uživaju u tome što mogu biti normalna obitelj i donositi slobodno svoje odluke. Poraslo mu je samopouzdanje i ne osvrće se unatrag, iako mu nedostaju prijatelji kod kuće", otkrio je izvor.

Također pročulo se i da je razdor između Harryja i njegova brata Williama sve manji i da su počeli normalno komunicirati.

"Odnos Williama i Harry bio je stvarno ružan i nevjerojatno intenzivan. Došli su do slijepe ulice i mislilo se da se njihova zavada ne može popraviti. To je sigurno bilo teško za obojicu, ali zakleli su se da se tako nešto neće ponoviti", zaključio je njima blizak izvor upućen u situaciju. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Greatest Showman Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) +0 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene