Pokrovitelj Spar

''Treba se fokusirati na najbolji mogući ishod!'' - polufinalisti Supertalenta otkrili kako se riješiti treme prije izlaska na pozornicu

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Backstage uoči prve polufinalne emisije Supertalenta - 4 Backstage uoči prve polufinalne emisije Supertalenta - 5 Backstage uoči prve polufinalne emisije Supertalenta - 3 Backstage uoči prve polufinalne emisije Supertalenta - 2 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 10 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 9 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 8 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 7 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 6 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 5 +2 Kandidati prve polufinalne emisije Supertalenta - 2 Galerija

Počele su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj, a naši natjecatelji otkrili su nam kako se rješavaju treme prije nastupa.

Nakon uzbudljive potrage za talentima u audicijskom dijelu, počele su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj u kojima će nastupati najbolji od najboljih kandidata koje je žiri odabrao za prolazak u ovaj krug natjecanja.

U prvoj polufinalnoj epizodi ove nedjelje nastupilo je osmero kandidata, a mi smo provjerili imaju li tremu prije nastupa i što im najviše pomaže prije izlaska na pozornicu Supertalenta.

Neki se nervoze rješavaju grickajući slane ili slatke Sparove grickalice, masirajući se ili dišući duboko, ali kod svakog je prisutna barem mala doza treme ili straha.

''Bez obzira koliko dugo nastupam, uvijek sam nervozna. Nekada manje, nekada više'', naglasila je šarmantna Vladyslave Kushnir, koja je žiriju i gledateljima Supertalenta ostala upamćena po performansu u zračnom kolutu te dodala ''Tko nema tremu, ne bi trebao ni nastupati!''

Mlada Slovenka Kira Štruc Jurički, koja je vokalnom tehnikom očarala žiri, otkrila je da joj je nakon sjajnih komentara žirija na audicijskom dijelu, sada puno lakše.

Filipinka s međimurskom adresom Chriztel Renae Aceveda koja je izvedbom tradicionalne međimurske pjesme ujedinila publiku i osvojila njihov zlatni gumb te se tako upisala u povijest Supertalenta, smatra da je potrebno uživati u nastupu i da će trema nestati.

Mađioničar Danijel Kovačević koji se na audiciji zabavio, ali i zbunio članove žirija, može učiniti da neke stvari nestanu, ali ne i trema. Našoj je novinarki pak stvorio njezin omiljeni S-BUDGET napitak i svima savjetovao da neposredno pred nastup razmišljaju jedino o pozitivnom ishodu i tako smanjiti tremu.

Strastveni zaljubljenik u breakdance Ivan Novogradec, prije nastupa voli pojesti nešto slatko ili slano. Složni dvojac Ibrahim Selishta i Sindi Faja, koji su svojim akrobacijama oduševili žiri i publiku smatraju da im prije nastupa jako dobro dođe nešto slatko. Otkrili su i da im puno treninga pomaže kod suzbijanja treme.

Duo The Shesters, koji za nadolazeći nastup imaju u planu na pozornicu pozvati jednog člana žirija, otkrili su da prije nastupa uvijek imaju strah od ozlijede, ali da im duboko disanje i opuštanje pomažu kod treme. Plesna grupa Force Celje za nadolazeći nastup pripremala se jedući slatko i slano, što im je pomoglo da na pozornicu donesu zaraznu energiju.  

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene