TELEMACH DONOSI

Otkrivaju svoj talent: Nagrađeni kandidati došli pred Martinu Tomčić i predstavili što znaju

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Sebastijan Mrkalj Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Ivona Krajinović, Ivana Đuroci Popović Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent - 2 +0 Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Galerija

Sebastijan Mrkalj iz Slavonskog broda, Ivona Krajinović iz Vukovara i Ivana Đuroci Popović iz Durđevca dobitnici su nagrade u nagradnom natječaju Otkrij svoj talent. Svojim kreativnim prijavnicama osvojili su 12 sati besplatne poduke pjevanja u Školi pjevanja Husar&Tomčić.

Pogledaj i ovo Otkrij svoj talent: Finale u Školi zračnih akrobacija Traumatic Arts TELEMACH DONOSI Otkrij svoj talent: Fenomenalne izvedbe početnika i profesionalke, tko je pobijedio u finalu plesa na svili?

U 12 sati besplatne poduke pjevanja kandidati će savladati osnove tehnike disanja, impostaciju i govora i vokala. Svaki od kandidata na prvom je satu izveo jednu pjesmu kako bi mentorica Martina Tomčić upoznala kandidate i njihov način pjevanja te preferirani žanr.

Škola pjevanja Husar&Tomčić mjesto je na kojem se njeguje holistički pristup svakom pojedincu. Osim što pristupaju individualno, pjevačima žele pružiti i širu sliku.

"Kandidate koji su osvojili edukaciju u Školi pjevanja Husar&Tomčić želimo naučiti da je glazba mnogo više od suhog pjevanja, da glazbu čini i aranžiranje, vokalni aranžmani, i da glazba doista može biti zrak koji dišemo", rekla je Martina Tomčić, operna mezzosopranistica i jedna od članica žirija Supertalenta.

Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Kod Husar&Tomčić: Prva poduka pjevanja za kandidate u projektu Otkrij svoj talent Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Tijekom poduke kandidati će se susretati i s izazovima, poput online miniedukacija u organizaciji svojih mentora, za koje će im biti potrebni samo čvrsta internetska veza i dobra volja za radom.

Partner na projektu je Telemach, koji podupire mlade koji žele razvijati svoj talent, a ujedno ubrzano radi na razvoju inovativne mreže 10 GIGA optičke mreže, koja već sada potpuno mijenja korisničko iskustvo, odnosno čini ga ugodnijim. To kandidatima omogućuje da međusobno razmjenjuju znanje, vježbaju preko videopoziva sa stabilnom internetskom mrežom, ali i zabave se te neometano komuniciraju.

Kako su se Sebastijan Mrkalj, Ivona Krajinović i Ivana Đuroci Popović predstavili pred mentoricom i kakvi su komentari na njihov talent, pogledajte u videu.

Više o projektu Otkrij svoj talent možete pročitati ovdje.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene