Njezine odgojne metode

Ovo su stroga kućna pravila koja je Kate Middleton odredila svojoj djeci, jedna stvar apsolutno im je zabranjena!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 +20 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Galerija

Kate Middleton ima zanimljive odgojne metode koje primjenjuje na svoje troje djece, koje je dobila s princem Williamom.

Britanska princeza Kate Middleton izaziva divljenje javnosti  metodama i načinom na koji odgaja svoje troje djece, koje ima s princem Williamom, a sada su otkrivena i njezina poprilično stroga kućna pravila koja je postavila i kojih se svi moraju držati, tvrdi njima blizak izvor.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Prema pisanju stranih medija, 41-godišnja Kate svojoj djeci, 9-godišnjem princu Georgeu, 7-godišnjoj princezi Charlotte i 4-godišnjem princu Louisu prije svega brani da viču u kući.

"Vikanje je apsolutno zabranjeno za djecu, a svaki nagovještaj vikanja rješava se u startu", rekao je insajder za The Sun.

Kate i William navodno su se odlučili za vlastitu tehniku ​​kada je u pitanju discipliniranje njihove djece, pa tako umjesto da ih pošalju u sobe ili ih kazne, odvode ih s mjesta svađe i mirno s njima razgovaraju te im objasne što su pogrešno napravili.

"Stvari su im jasno objašnjene, a Kate i William nikad ne viču na njih", dodao je izvor.

Kraljevski stručnjaci već su prethodno iznijeli druga otkrića o prinčevim i princezinim roditeljskim tehnikama, a jednom je prilikom časopisu OK! otkriveno da su članovi kraljevske obitelji vrlo strogi što se tiče vremena provedenog ispred ekrana.

Katie Nicholl tvrdi da princeza od Walesa želi potaknuti kreativnost kod svoje djece, pa im zato nisu dopušteni ni vlastiti mobiteli ili tableti.

"Naglasak u njihovu odgoju je na poznavanju umjetnosti i zanata, slikanja i radu sa svim stvarima koje nisu orijentirane na ekran. Kate je obično vrlo stroga u pogledu vremena provedenog ispred ekrana i svede ga na minimum", pojasnila je Katie za Daily Mail.

Izvor blizak obitelji otkrio je i da su William i Kate zabranili korištenje iPada u svojem domu, komentirajući da su to igračke za odrasle, a ne za djecu. Kate vjeruje da boravak na otvorenom igra ključnu ulogu u zdravlju i sreći njezine djece i želi iskoristiti sve načine da to potakne.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene