bliske i prisne!

Megan Fox i Kourtney Kardashian objavile seksi zajedničke fotke: "Trebamo li pokrenuti OnlyFans?"

Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox +22 Megan Fox Galerija

Megan Fox podijelila je vrlo intimne i bliske fotografije s Kourtney Kardashian i tako fanove ostavila u nevjerici.

Glumica Megan Fox objavila je niz fotografija na kojima pozira u vrlo prisnom odnosu sa Kourtney Kardashian.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Na prvoj fotki poziraju klečeći na podu u bodiju s tangicama te licem uz lice gledaju prema fotoaparatu. Istaknule su svoje bujne stražnjice i tako raspametile pratitelje. 

Na drugoj fotografiji Fox sjedi na WC školjci i grli Kourtney koja sjedi na njoj s podignutom rukom u zraku te obje plaze jezik. 

Treća fotka prikazuje njih dvije na podu u ležećem položaju gdje Megan drži svoju ruku na njezinom boku. 

"Snimke iza kulisa s Kourtney.  Trebamo li pokrenuti OnlyFans?", napisala je šaljivo Fox.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Pratitelji su odmah nizali bezbroj pozitivnih komentara: 

"Ove su fotografije samo dodale 10 godina mom životu", "Cool ste zajedno", "Vas dvije se baš dobro provodite", "Da, da trebale bi".

Ove fotografije nastale su tijkom snimanja za kampanju "Skims" čija je vlasnica Kourtneyina sestra Kim Kardashian. 

Prisjetimo se, Megan Fox zaručena je za repera Machine Gun Kellyja. Holivudski par poznat je javnosti po svojoj modnoj usklađenosti pa zbog toga njihovi obožavatelji jedva čekaju svaki njihov izlazak u javnost.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Kourtney Kardashian u braku je s poznatim bubnjarom benda "Blink 182" Travisom Barkerom. Vjenčali su se na pomalo gotičkom vjenčanju u Italiji, a prije toga dva puta su stali pred oltar, jednom pred matičarom, a drugi put sasvim iznenadno u Las Vegasu, gdje ih je vjenčao imitator Elvisa Presleyja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Zanimljivosti Jedna od najseksi Hrvatica ovu je titulu opravdala novom golišavom fotkom koja je pravi hit na Instagramu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +7 Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u 50. godini objavila fotku u toplesu, a onda golišavim videom napravila pomutnju među fanovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene