Vrlo emotivno!

Predivan trenutak nakon utakmice: Luka Modrić ovoj je ekipi jedva čekao potrčati u zagrljaj!

Luka Modrić Luka Modrić VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić Roditelji i sestra Luke Modrića - 5 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Roditelji i sestra Luke Modrića - 7 Luka i Jasmina Modrić Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama +24 Radojka i Diora Modrić Galerija

Luka Modrić nije skrivao svoju sreću nakon kraja utakmice, a jedva je dočekao potrčati u zagrljaj svoje djece.

Nogometaša Luku Modrića nakon utakmice ulovili su fotografi u vrlo emotivnom trenutku.

Pogledaj i ovo Severina i Luka Modrić - 4 Susret za pamćenje Severina završila u zagrljaju Luke Modrića, nije propustio njezin spektakl na koji je došao u najdražem društvu: "Najveći!"

Naime, snimljen je u zagrljaju svoje djece, sina Ivana, te kćeri Sofije i Eme. Oni su navijali u dresovima sa svojim imenima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Inače, Luku na prvenstvu bodri i ostatak obitelji, otac Stipe i majka Radojka te sestra Diora

Najveća podrška Luki od samih početaka njegove karijere je supruga Vanja. Upoznao ju je kada je imao samo 19 godina, a ona 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. 

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Sanja Milanović - 1 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 4 +28 Zoran i Sanja Milanović - 5 Celebrity Zoran Milanović i supruga uhvaćeni na tribinama, Sanja je apsolutnu pozornost privukla navijačkom kombinacijom, a jedan detalj pravi je hit!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene