Tajno zaljubljen

Kralj Charles bio je opsjednut slavnom glumicom, a kružila su šuškanja i da su više od prijatelja: "Opasno je privlačna''

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Barbra Streisand - 3 Kralj Charles i Barbra Streisand - 1 Kralj Charles i Barbra Streisand - 2 Kralj Charles III. Kralj Charles - 1 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles - 3 +10 Kate Middleton, Charles III., princ William Galerija

Kralj Charles bio je opsjednut Barbrom Streisand, a potrudio se upoznati je na setu filma koji je snimala i tad ga je ostavila bez daha.

Kralj Charles zahvaljujući svojoj tituli nekoć je bio jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, a bio je i ne tako tajno zaljubljen u jednu slavnu holivudsku glumicu. Naime, dok je studirao na Sveučilištu Cambridge kasnih 60-ih, tada mladi princ navodno je postao opsjednut Barbrom Streisand.

Pogledaj i ovo Sarah McCorquodale na kraju se udala za farmera Sestra princeze Diane mogla je biti kraljica? Iako ju je ona upoznala s Charlesom, šuškalo se da je s njim u vezi

Dok su njegovi kolege studenti slušali pjesme Led Zeppelina i Rolling Stonesa, Charles je dane provodio slušajući Barbarine albume, a osobno mu je najdraži bio soundtrack iz njezina filma "Funny Girl" iz 1968. godine.

“Ljudi me gledaju u čudu kada kažem da je opasno privlačna, i to s velikom dozom seksepila”, izjavio je princ, prema navodima autora Christophera Andersena, koji piše biografiju "Kralj: Život Charlesa III".

"Barbarina uokvirena fotografija krasila je zid njegove sobe na Cambridgeu, ali i njegove spavaće sobe u Buckinghamskoj palači nakon diplome", piše Anderson.

Nakon što je diplomirao, Charles je kao časnik služio u Kraljevskoj mornarici, a jednom prilikom kada je bio u Los Angelesu, zatražio je susret s Barbarbom, i to na setu novog nastavka "Funny Girl", koji je tada snimala. Dvojac je razgovarao 15 minuta i popio kavu tijekom sastanka, a Barbra je rekla da je bila vrlo nervozna u njegovoj blizini.

Andersen tvrdi da je Charles napisao u svom mornaričkom dnevniku da je stvarno želio ostati i upoznati je, ali se ona morala vratiti snimanju "Funny Lady".

"I dalje tvrdim da je iznimno seksepilna", napisao je princ u svom dnevniku.

Njihov sljedeći javni susret odvio se 8. travnja u Londonu kada je nastupila za njegovu humanitarnu organizaciju Prince's Trust u Wembley Areni, a u studenom te godine navodno su se zbližili nakon što je ona prisustvovala gala večeri u Los Angelesu koja je bila održana u njegovu čast i posjetila ga je u hotelu Bel-Air, u kojem je bio odsjeo.

Kralj Charles jednom je prilikom progovorio o svom prijateljstvu s američkom zvijezdom te je za The Times rekao da nikada neće zaboraviti njezin blistavi talent.

U radijskom intervjuu u srpnju prošle godine Charles je kao veliki Barbrin obožavatelj izabrao upravo njezinu pjesmu "Don't Rain on My Parade" kao jednu od svojih omiljenih.

"Davne 1974. godine, dok sam služio u Kraljevskoj mornarici kao mladi poručnik na fregati HMS Jupiter, bili smo pozvani u bazu mornarice Sjedinjenih Država u Kaliforniji, kad sam čuo da Barbra snima film 'Funny Lady'. Imao sam sreću posjetiti set i upoznati je tamo. Nikada neću zaboraviti njezin blistavi talent, jedinstvenu vitalnost i privlačnost njezina glasa i njezine glumačke sposobnosti. Pjesma 'Don't Rain on my Parade' budi mi posebna sjećanja, jedva se usuđujem razmišljati o tome sada, a sve se odvilo prije 47 godina", izjavio je tada Charles.

Kralj nije jedini koji je govorio o njihovoj vezi, Barbra je također ispričala neke detalje o njihovim susretima Rossu Kingu u jednoj od njegovih televizijskih emisija.

"Tražio je da se nađemo pa je došao u studio za snimanje. Ponudila sam mu gutljaj čaja i pomislila sam: 'Nisu ga morali testirati na otrov ili tako nešto?' Brzo smo postali prijatelji i voljela sam provoditi neko vrijeme u Highgroveu i obilaziti njegove vrtove", otkrila je Barbra te dodala da joj je Charles čak poslao vrlo poseban dar, ali ga je njezina pomoćnica zamijenila za poklon obožavatelja.

"Prolazila sam pored asistentičine sobe i vidjela taj buket cvijeća i pitala tko mi ga je poslao, a ona je rekla: 'Obožavatelj koji se zove Charles. Pogledala sam karticu s porukom i tu je bio pečat princa Charlesa. Cvijeće je izgledalo jedinstveno jer je bilo iz kraljevskih vrtova, a ne iz cvjećare. Bilo je iz njegovih vrtova i drugačije je izgledalo. To je bilo prije nego što je upoznao Dianu", prisjetila se.

Tom je prilikom kroz šalu zaključila da mu je ona mogla biti nevjesta.

"Znaš, da sam dobro odigrala svoje karte, mogla sam postati prva židovska princeza", izjavila je.

Inače, u knjizi iz 2018. godine 'Games of Crowns', autor je naveo kako je Dianina osoba od povjerenja Lady Elsa Bowke rekla jednom prilikom da se Charles toliko zbližio s američkom zvijezdom da se princeza ne bi iznenadila da su imali aferu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +8 Salma Hayek - 6 Celebrity Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene