Dama sa stilom

Sređena Kolinda opet je oduševila mladenačkim izgledom, ovoga puta pohvalila se fotografijama s Brača

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 8 +19 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 9 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se održavanjem uvodnog govora za otvorenje akademije na Braču.

Bivša predsjedica Kolinda Grabar-Kitarović održala je govor povodom otvorenja akademije na Braču i pokazala zavidnu figuru u elegantnom outfitu.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Na fotografiji gdje pozira nasmiješena i naslonjena na brod u šarenoj košulji i bež svečanim hlačama pokazala je zgodnu figuru, a lagana šminka naglasila je njezin mladenački izgled. Cjelokupni izgled ukrasila je zlatnim nakitom i bež sandalama na punu petu.

"Dekan Mato Njavro i ja otvorili smo 24. srpnja u Bolu na Braču, ZSEM, "Adriatic Leader ship Academy" razgovorom o geopolitičkoj prekretnici slijedom rata u Ukrajini i njenom utjecaju na leadership", napisala je Kolinda ispod niza objavljenih fotki.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Njezini pratitelji uputili su joj pregršt komplimenata:

"Uvijek ljepa i ponosna", "Prelijepa žena", "Dama sa stilom", "Zgodna i pametna", "Najljepša Hrvatica".

Otkako je prestala biti predsjednica, Kolinda se posvetila radu na svojoj liniji koju je znatno stesala, a nedavno su se pojavile njezine fotografije stare 14 godina kao sjajan podsjetnik koliko se s vremenom promijenila.

Nedavno je i otkrila što se u njezinu domu događalo kad bi joj završile obveze na Pantovčaku, a ispričala je i kako izgled njen brak sa suprugom Jakovom:

"Znate ono Jakove izdrži i tako dalje, nije njemu bilo tako loše. On je zapravo do određene mjere i uživao u svemu tome", ispričala je.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 3 Leticia Calderon +4 Leticia Calderon Nekad i sad Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +22 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene