Vruće joj je

Heidi Klum objavila fotografiju u toplesu, grudi je prekrila samo kosom, a ima i objašnjenje za ovo!

Heidi Klum Heidi Klum Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 1 Heidi Klum Heidi Klum +4 Heidi Klum Galerija

Heidi Klum pohvalila se novom golišavom fotografijom u kojoj nosi samo kupaće gaćice.

Slavna manekenka Heidi Klum (48) sve češće na Instagramu dijeli svoje razgolićene fotografije, a ovog puta odlučila je na sebi ostaviti samo donji dio bikinija.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Objavila je fotografiju na kojoj golišava pozira pored balkonskog prozora s pogledom na prekrasanu prirodu. U ovakvom provokativnom izdanju istaknula je svoje raskošno poprsje, trbušne mišiće, ali i manekensku figuru na kojoj joj mnogi zavide.

"Dečki vruće je", poručila je u opisu ispod fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Njezini fanovi nisu mogli komentirati objavu jer je Heidi uklonila opciju dodavanja komentara pa će svoje dojmove morati ostaviti isključivo za sebe.

Za ovakvu besprijekornu figuru zaslužno je i naporno vježbanje, a Klum voli dijeliti videa i fotografije iz teretane na kojima pokazuje svoj napredak.

Fotografirao ju je njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz s kojim trenutno odmara na nepoznatoj lokaciji. Tom je član popularne grupe Tokio Hotel i u braku su od 2019. godine.

Prije Toma, Heidi nije baš imala sreće u ljubavi, a iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry Halle Berry Halle Berry +1 Halle Berry Zanimljivosti Jedna od najposebnijih glumica današnjice prošetala bez imalo šminke i pokazala da je prirodna ljepotica

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump +11 Ivana Trump - 1 Celebrity Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene