Proslavile su je obline

Kći legendarnog glumca kojeg smo gledali u hit-seriji prošle se godine upisala u povijest, a poznati otac velika joj je podrška

Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff Hayley Hasselhoff +0 Hayley Hasselhoff Galerija

Hayley Hasselhoff je plus-size manekenka koja je krasila naslovnicu časopisa Playboy i kćer glumca Davida Hasselhoffa, koji je podržava u svakom naumu.

Mlađa kći glumca Davida Hasselhoffa, 29-godišnja Hayley privukla je apsolutnu pozornost na plaži u svojem jednodijelnom crnom bikiniju, u kojem je pokazala svoje zanosne obline i raskošno poprsje.

Za Daily Mail izjavila je kako joj je poznati otac podrška u svemu:

"Tata me podržava u svemu što radim, on i mama su mi najveća životna podrška."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

Modom se bavi od 14. godine, a nikad se nije sramila svojih oblina te ih uživa pokazivati.

U svibnju prošle godine upisala se u povijest kao prva plus-size manekenka koja je završila na naslovnici časopisa Playboy. Naslovnicu njemačkog izdanja časopisa objavila je i na svojem Instagramu, na kojem je istaknula kako je počašćena dobivenom prilikom.

"Pomislila sam si: 'Pa imam 28 godina'. Imam svoja prava na to kako ću tretirati svoje tijelo i znam kako slaviti što sam takva. Veličina je možda važna za djevojke koje na Playboy gledaju kao na časopis koji predstavlja idealističke standarde ljepote. Drago mi je da sam mogla biti dijelom povijesti tako što sam pozirala za Playboy", rekla je onda Hayley, koja inače obožava skupe krpice i luksuzne brendove. 

Obožava odlaziti i na skupe tulume, a dečko Dominic Charles Farrell često joj pravi društvo. Osim seksi fotki, na svojem Instagramu često dijeli objave vezane za promicanje svijesti o mentalnom zdravlju, za koje kaže da je njoj iznimno važno.

Svojih 128 tisuća pratitelja redovito podsjeća na to da paze na sebe te da potraže pomoć u bilo kojem trenutku ako im je teško.

Naime, 2007. godine internetom je kružila snimka pripitog Hasselhoffa koju je snimila Taylor Ann, a David je kasnije objasnio da je kći snimila taj video kako bi mogao vidjeti kako se ponaša pod utjecajem alkohola i da je namjerno objavljen.

Zbog snimke je glumac tada izgubio prava viđanja obiju kćeri, koje su još bile maloljetne. Dvije godine kasnije Hasselhoff je preko svojeg odvjetnika poručio da se liječi od alkoholizma i kasnije se ponovno povezao s kćerima.

Hasselhoff, koji se proslavio kao Mitch u seriji "Spasilačka služba", danas je u sretnom braku s 27 godina mlađom imenjakinjom svoje kćeri, Hayley Roberts, s kojom se vjenčao 2018. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +10 Heidi Klum - 2 Zanimljivosti Heidi Klum objavila fotografiju u toplesu, grudi je prekrila samo kosom, a ima i objašnjenje za ovo!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +22 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene