Šutio je o tome

Više od 30 godina nije želio imati djecu niti se ženiti, a sada je sve iznenadio i konačno priznao zašto

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney (FOTO: Getty) +0 George Clooney (FOTO: Getty) Galerija

George Clooney otkrio je dosad nepoznate detalje iz svog privatnog života, iz braka sa suprugom Amal i životu s njihovim blizancima.

Holivudski glumac George Clooney godinama je nosio laskavi nadimak najpoželjnijeg neženje, ali to je jednog dana promijenila uspješna odvjetnica Amal Clooney koju je odveo pred oltar i s kojom danas vodi sretan i ispunjen obiteljski život kakav prije nije mogao ni zamisliti.

Pogledaj i ovo George Clooney Tako treba! Obožavani šarmer pobrinuo se da pažljivo zaštiti svoju lijepu suprugu i tako još jednom pokazao da je pravi gospodin!

Priznao je to 59-godišnji glumac u intervjuu za magazin GQ koji ga je proglasio muškarcem godine i kojem je otkrio detalje svog privatnog života što je inače prava rijetkost. Izjavio je kako je bio uvjeren da se nikada neće htjeti oženiti ili imati djecu sve dok nije upoznao 42-godišnju Amal s kojom je u braku od 2014. godine i s kojom ima 3-godišnje blizance Ellu i Alexa.

"36 godina sam živio kao tip koji bi kada bi neko dijete zaplakalo pomišljao "za****** li me netko". A sada sam čovjek koji ima djecu, razumijete? Govorio sam da se nikada neću ženiti, imati djecu, da imam sjajne prijatelje i posao, da mi je život ispunjen i da mi dobro ide. Ali nisam znao koliko mi nepotpun sve dok nisam upoznao Amal. Onda se sve promijenilo. I shvatio koliku sam prazninu oko sebe imao. Nikad prije nisam bio u poziciji da mi je nečiji život beskrajno važniji od moga. A onda se sve zaustavi zbog dvije osobe koje su malene i koje treba nahraniti", priznao je George.

U intervjuu se osvrnuo i na glumačku karijeru u kojoj se nizao uspjeh za uspjehom, iako mu kritika nekad nije bila sklona.

"Jedini način da s nekim razgovarate o stvarima je da sami sebe uključite u to. Kad recimo netko kaže da je "Batman & Robin" užasan film, ja kažem da sam ja bio užasan u njemu. Jer stvarno jesam", objasnio je.

S godinama radi sve više iza kamere jer ne želi da mu vlastite godine presude o odlasku iz filmske industrije koju toliko obožava.

"Volim ovaj posao. Ali istovremeno ne želim se sa 60 godina brinuti o tome što neki kasting direktor, mladi producent ili izvršni direktor studija misli o meni. Želim biti uključen, a režiranje je kao slikanje. Pisanje je poput pisanja, a ovdje su sve boje", zaključio je George od kojeg očito još puno toga možemo očekivati.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene