i Kylie Minogue ga je vidjela!

Dalibor Petko osvanuo u svjetski poznatoj emisiji zbog snimke parodije koju je snimio, a što se događalo iza kamere sve je nasmijalo do suza!

Dalibor Petko Dalibor Petko Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko Dalibor Petko - 4 Dalibor Petko - 5 Dalibor Petko - 3 Dalibor Petko - 2 Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 4 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 2 Dalibor Petko - 3 +3 Obitelj Petko - 1 Galerija

Voditelj Dalibor Petko snimio je parodiju na pjesmu ''Padam, Padam'', a njegov videozapis vidjela je čak i izvođačica Kylie Minogue kad je isječak emitiran u poznatoj emisiji na televiziji.

Televizijski voditelj Dalibor Petko snimio je parodiju na popularni hit ''Padam, Padam'' Kylie Minogue. Njegovu snimku početkom srpnja vidjelo je 260 tisuća ljudi, a video je vidjela i sama Kylie Minogue zbog čega je Petko bio izuzetno sretan.

Naime, u originalnom spotu Kylie je obučena u crveni lateks kostim, a isti takav Petko je pokušao replicirati za svoj videozapis, a kadrovi u kojima je glumio sve su nasmijali.

''Padam Padam bez budžeta'', našalio se Dalibor.

A kad je otkrio da je njegovu snimku vidjela i sama Kylie te komentirala uz emotikone smijeha, srca i poljupca, s pratiteljima je podijelio i dio videozapisa koji je sve najviše nasmijao – trenutak u kojem pada s kreveta.

''Kad vidim da je Kylie komentirala ja doslovno padam'', dodao je u opis snimke na kojoj se pokušava podići s pod u uskom prostoru između zida i kreveta.

''Ovo je smješnije nego cijela obrada'', ''Svi smo popadali od smijeha!'', ''Ovo je top!'' pisali su mu pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

A isječak njegova videozapisa pojavio se čak i u emisiji ''The Project'' u kojoj je Kylie bila gošća, a u tom trenutku vidjeli su ga milijuni ljudi.

"Nisam to očekivala. Mislila sam da TikTok nije za mene. Postalo je jasno da zajednica odlučuje, ono što oni vole", odgovorila je Kylie na pitanje voditelja Waleed Alyja je li očekivala da će spot njezine pjesme ''Padam, Padam'' postati viralan na TikToku.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 3 +27 Albina Grčić - 2 Celebrity Albina se od ljeta oprostila seksi fotkama u badiću, a neki njeni fanovi primijetili su da joj nešto posebno godi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene