Preslatka trudnica!

Supruga našeg uspješnog tiktokera pokazala kako napreduju pripreme za dolazak prinove u obitelj

Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 5 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 +4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Galerija

Cindy Šoštarić Hadžić na Instagram storiju podijelila je sliku svog trudničkog trbuha u 28. tjednu, ali i radove koje trenutno ona i Sandi provode u kući te pripremu sobice za bebu.

Supruga našeg poznatog tiktokera Sandia Pega, Cindy Šoštarić Hadžić na svom Instagram storiju objavila je sliku svog trudničkog trbuščića u 28. tjednu, ali i pripreme koje su u tijeku za bebinu sobicu.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Velika objava u showu! Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

"Danas ovako, život u kaosu", napisala je u prvom storiju, "Ali barem će biti lijepo i čisto", nastavila je Cindy, a potom objavila fotografiju svojeg trudničkog trbuha i napisala "Ušli smo u 28. tjedan" te dodala emotikon zaljubljenog smajlića.

Nedavno je i na svom profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u smeđoj svilenoj haljinici držeći se za trbuh. "Još samo tri mjeseca, vrijeme leti", stajalo je u opisu ispod emotivne fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Šoštarić Hadžić (@cindysostaric)

"Najljepša trudnica", "Predivna trudnica", "Bit će lijep na mamu", "Divna", "Konačno se vidi trbuščić" , pisali su joj njezini vjerni pratitelji.

Sandi je bio kandidat showa Ples sa zvijezdama, a tamo je baš u petoj emisiji otkrio da on i Cindy očekuju prinovu. Nakon toga održali su proslavu otkrivanja spola djeteta na jednom imanju gdje su pozvali sve svoje najmilije, a zatim su otkrili da će dobiti dječaka.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021.

Par zajedno snima zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +15 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene