Tako joj je najljepše

Znamo ju kao jednu od najseksepilnijih žena, ali kada ju sretnete na ulici pomislili biste da je obična djevojka iz susjedstva

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Galerija

Camila Cabello bila je gotovo neprepoznatljiva u ležernom sportskom izdanju kada su ju snimili paparazzi na ulicama Los Angelesa.

Američka pjevačica Camila Cabello u vezi je s jednim od najpopularnijih pjevača današnjice i slovi kao jedna od najseksepilnijih žena za kojom svi uzdišu, barem što njezinih spotova i nastupa tiče.

Pogledaj i ovo Shawn Mendes i Charlie Travers Nisu skidali osmijehe s lica Fotke mladog glazbenika u društvu 12 godina starije ljepotice završile u svim tabloidima, a vidljivo je odmah i zašto se o njoj posebno priča!

No u stvarnom životu i ona je poput svih drugih djevojka i najugodnije se osjeća u širokoj mekanoj trenirci, a u upravo su ju u takvom izdanju uhvatili paparazzi nakon što je izlazil iz jednog od salona za manikuru u Los Angelesu. 24-godišnja Camilla odabrala je svjetloružičasti sportski komplet, a lice na kojem nije nosila ni trunku šminke zaštitila je maskom s trendi leopard uzorkom.

Camilla se na tretman ljepote zaputila sama, bez svog dečka 22-godišnjeg pjevača Shawna Mendesa od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima, zbog čega joj zavide njegove obožavateljice sa svih krajeva svijeta. Par danas slovi kao jedan od najatraktivnijih i najromantičnijih na svjetskoj sceni, a u ljubavnoj su vezi od 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

"Ona mi je jedna od najboljih prijateljica, od moje 15. godine. Znam da samo mladi pa ne želimo brzati, ali mislim da kada pronađeš svoju osobu to i osjećaš, znaš to", izjavio je Shawn za Entertainment Tonight prije nekoliko mjeseci.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) +3 Cardi B, Offset (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene