Licemjerje na djelu

Supruga ga je ostavila zbog druge žene, a javnost ga napada što je prebrzo našao novu curu

Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlyn Carter (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Josie Canseco (Foto: Instagram) Josie Canseco (Foto: Instagram) +0 Josie Canseco (Foto: Instagram) Galerija

Brody Jenner i Kaitlynn Carter vjenčali su se 2018. godine u Indoneziji, no brak nikada nije legaliziran.

36-godišnji Brody Jenner najpoznatiji je kao polubrat slavnih sestara Kardashian i Jenner.

Pogledaj i ovo Tish Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Postaje ozbiljno? Nakon strastvenog ljetovanja u Italiji, pjevačica upoznala ljubavnicu s mamom

Dotični se u razdoblju od 2007. do 2015. godine pojavljivao u reality showu "Keeping Up With The Kardashians", no trash-reality publici bio je poznat i ranije preko showova "The Princes of Malibu" i "The Hills". Kasnije je bio zvijezda još nekoliko reality formata, a posljednji u nizu je "The Hills: New Beginnings".

Ipak, atraktivni Brody u središte pozornosti je došao i vezom te vjenčanjem s blogericom i influencericom Kaitlynn Carter koja je proteklih tjedana bila poznata kao djevojka pjevačice Miley Cyrus.

Podsjetimo, nakon što je ona prekinula s Brodyjem, a Miley se razvela od Liama Hemswortha, djevojke su se uputile na vrući odmor u Italiju gdje su ih paparazzi po prvi put uhvatili kako se ljubakaju na luksuznoj jahti.

I dok su mnogi mislili kako će to biti samo ljetna avantura, cure su i dalje nerazdvojne, a Brody je ponovno dobio svojih 5 minuta.

Podsjetimo, Brody je pred blogericu kleknuo u Indoneziji 2016. godine nakon 3 godine veze. 2 godine kasnije par se vjenčao na istom mjestu, no njihov brak zapravo nikada nije legaliziran. Iako su mnogi mislili kako je Brody proslavio plavokosu blogericu, prava istina jest da je ona imala vrlo uspješan blog i ranije te je bila itekako poznata na društvenoj sceni u L.A.-u. Ipak, godinama je odbijala pozive za sudjelovanje na televiziji zbog jednog razloga - nije željela sudjelovati u formatima koji se baziraju na privatnim dramama likova. Zanimljivo, zar ne?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Kaitlynn je s vremenom ugasila blog, no pokrenula je vlastitu beauty liniju, platformu za prodaju odjeće manje poznatih dizajnera, počela je reklamirati proizvode na Instagramu te zarađivati do 10 tisuća odjednom, no to je sve bilo prije nego je započela vezu s Miley te dobila tisuće novih obožavatelja i još veću slavu.

Brody je u početku od sebe pokušao napraviti žrtvu, no ubrzo je svijetu predstavio novu djevojku, manekenku i Victoria's Secret anđelicu Josie Canseco te objavio post na Instagramu u kojem je objasnio kako su on i Kaitlynn i dalje dobri prijatelji te kako će ju uvijek voljeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

"Bili smo najbolji prijatelji 6 godina, samo smo se u tom vremenu razvili u drugačije osobe te nismo znali kako opstati zajedno. Jako ju volim i želim joj svu sreću u životu, jer ju itekako zaslužuje", poručio je među ostalim.

Unatoč tome što je pokazao svoju odrasliju stranu nego u svim reality showovima dosad, Brody se ponovno našao na udaru kritika kako je prebrzo potvrdio vezu s novom djevojkom, što je malo licemjerno, jer ipak je njegova bivša zaručnica prva krenula dalje i to puno javnije od njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

Ipak, stvari bi mogle postati jasnije ako kažemo kako je bivši par čitavo vrijeme imao politiku "otvorene veze", a sama Kaitlynn često je isticala kako Brody nikada nije bio s drugom ženom, a da ona nije bila s njima. Možda nakon ovoga bude jednostavnije shvatiti zašto je par brzo krenuo dalje, no isto tako, nitko osim njih dvoje ne zna sa sigurnošću kada su počeli njihovi ljubavni problemi.

Kako god bilo, čini se kako su obje strane pronašle svoje mirne luke. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Celebrity Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene