pa što je ovo?

Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

Aisleyne Horgan-Wallace - 9 Aisleyne Horgan-Wallace - 9 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day Francine Lewis Nicole O'Brien Aisleyne Horgan-Wallace - 1 Aisleyne Horgan-Wallace - 2 Aisleyne Horgan-Wallace - 4 Aisleyne Horgan-Wallace - 6 +4 Aisleyne Horgan-Wallace - 7 Galerija

Modni događaj WHSKY u Londonu okupio je na istom mjestu brojne vlasnice raskošnih dekoltea, a kao da su se natjecale koja će pokazati više.

Britanska reality zvijezda Aisleyne Horgan-Wallace predvodila je paradu raskošnih dekoltea na modnom događaju WHSKY u Londonu, koji je na istom mjestu okupio brojne vlasnice bujnih oblina.

Aisleyne, koja se proslavila u showu Big Brother, za ovu je prigodu odabrala crnu haljinicu u kojoj su njezini aduti bili u prvom planu, a na događaju se pojavila sa širokim osmijehom, iako je prije samo nekoliko dana objavila tužnu vijest.

Naime, kako prenosi Daily Mail, Aisleyne je ranije ovog tjedna doživjela pobačaj, što je otkrila sama na svojem Instagramu, a to je čak peti put da je izgubila bebu.

"Svi znaju da sam već prošla kroz ovo. Ali nikada nisam bila toliko uzbuđena i sretna zbog bebe kao sada. Boli svaki put, ali ovaj put još i više", napisala je tada.

Svojeg partnera i nesuđenog oca djeteta od javnosti skriva, no istaknula je i kako se on teško nosi s gubitkom.

Osim Aisleyne, na događaju se pojavilo još nekoliko vlasnica raskošnih dekoltea i sve kao da su se natjecale koja će pokazati više, a njihove fotografije pogledajte u galeriji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 1 +22 Nikolina Pišek Celebrity Nikolina Pišek videom s plaže u kojem skakuće i pleše pokazala da je odlučila loše stvari ostaviti iza sebe!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene