Spremni su!

Zbog nje je bivšu ostavio preko telefona, sada će joj ispuniti i veliku želju, a ona lijepu vijest više ne može sakriti!

Behati Prinsloo i Adam Levine Behati Prinsloo i Adam Levine Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo Behati Prinsloo i Adam Levine Adam Levine i Behati Prinsloo Adam Levine - 2 Adam Levine - 1 +0 Behati Prinsloo i Adam Levine Galerija

Adam Levine i Behati Prinsloo očekuju treće dijete, a povodom toga odlučili su kupiti i vilu kako bi mogli lagodno živjeti.

Pjevač grupe Maroon 5 Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo očekuju treće dijete, otkriva magazin People.

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

Viktorijina anđelica svoj trudnički trbuščić pokazala je tijekom odmora na Havajima gdje je uživala sa suprugom i kćerkama Dusty i Gio.

Iako je pokušala ostati nezamijećena, paparazzi su je ulovili tijekom ležerne šetnje u plavoj haljinici sa cvijetnim uzorcima i visokom neurednom punđom, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Behati Prinsloo (@behatipics)

Supružnici već prave mjesto za prinovu u svojoj obitelji. Još u travnju kupili su vilu u Kaliforniji vrijednu oko 400 milijuna kuna s više nego dovoljno prostora za, uskoro, peteročlanu obitelj.

Jednom prilikom Behati je izjavila kako želi petero djece.

"Uvijek smo znali da želimo još jedno. Pa mislim da sam ja u te dvije godine, kada sam imala dvije bebe mlađe od 2 godine, rekla: 'Nemoj ni pomišljati na to, ali također želim petero djece. Iako, nikad ne reci nikad!".

Prisjetimo se, Behati i Adam upoznali su se zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni. Naime, američki mediji izvještavali su da je Levine započeo vezu s Prinsloo dok je još bio s Annom. Navodno je s Anni prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i slomio joj srce, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama.

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga se poznati zavodnik ispričao svojim bivšim curama koje je povrijedio. To je od njega tražila Prinsloo, s kojom je dobio kćeri Dusty i Gio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom +25 Princ William i Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton obukla crninu i vratila se obavezama, a iako je pokrila oči, izraz njezina lica sve govori

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 +11 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Reakcije na zadnji govor Meghan Markle više su nego oštre: "Ona je najotrovnija žena koja izaziva razdor"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene