intervenirala i hitna

Okončana drama: Deložirana bivša supruga Miše Kovača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prava drama odvijala se ispred doma Anite Kovač i Vinka Gulina.

Anita Kovač, bivša supruga legendarnog Miše Kovača i nekadašnja Miss Jugoslavije deložirana je iz obiteljske kuće u Tribunju zajedno sa sadašnjim suprugom Vinkom Gulinom. Deložacija je započela još u jutarnjim satima, a okončana je oko 14 sati.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač - 2 "Ovo je vrhunac vrhunca" Mišina "mala" otkrila kako se on osjeća zbog večeri za pamćenje, ni sama nije mogla sakriti emocije!

Kuća, u sklopu koje imaju i poznatu pizzeriju,  prodana je na javnoj dražbi prije dvije godine, za oko milijun i 400 tisuća kuna. Ovo je bio treći pokušaj deložacije Anite Kovač i njezinog supruga iz kuće koju je naslijedila iz braka s Kovačem. Oko kuće tijekom jutra se okupila policija, kao i splitska odvjetnica Doris Košta, koju je Anita Kovač angažirala.

"Ovršiteljica je rekla da sutkinja Anđelka Bagic inzistira, neovisno o zdravstvenom stanju Anite Kovač, da se deložacija izvrši. Ja sam u tom trenutku uputila mail predsjednici Općinskog suda da je ovršenici život ugrožen i da ovakvo nešto nisam vidjela, neću reći da je nehumano, ali nije u skladu s običajenim postupcima, pogotovo jer je liječnik rekao da je zdravstveno stanje Anite Kovač složeno i da ju se ne smije uznemiravati," kazala je odvjetnica Doris Košta dok je Anita Kovač u suzama sjedila u njezinom automobilu. Dodala je i da njezina klijentica ima upalu pluća i ozbiljnih problema sa srcem.

Bilo joj je ponuđeno da ode u bolnicu, dodala je Košta, "ali ona je žrtvovala svoje zdravlje i život jer je znala da ako ode u bolnicu da su vrata za ovrhu otvorena". Zbog lošeg zdravstvenog stanja Anite Kovač tijekom dana intervenirala je i hitna pomoć.

"Anita Kovač sad nema krov nad glavom, i prvo ćemo ju odvesti u bolnicu, a onda ćemo se pobrinuti da se negdje smjesti," izjavila je novinarima nakon okončane drame Doris Košta. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene