''Konačno sam prihvatila...''

Snježana Mehun objavila rijetku fotografiju osobe koja joj mnogo znači: "Još uvijek nitko od nas nije nadmašio tvoj uspjeh"

Snježana Schillinger Snježana Schillinger Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Snježane Schillinger Snježana Schillinger Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun Snježana Mehun - 2 +19 Snježana Mehun Galerija

Snježana Schillinger povodom 76. rođendana svoje majke, objavila je njezinu fotografiju i zahvalila joj na svemu u životu.

Poduzetnica Snježana Schillinger podijelila je fotografiju svoje majke koja je bila poznata profesorica.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 2 Kao prava diva Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Naime, ona slavi 76. rođendan, a tim povodom Snježana joj je uputila vrlo emotivnu objavu:

"Mama sretan ti 76 rođendan! Još uvijek nitko od nas nije nadmašio tvoj uspjeh da sa dvoje male djece završiš još jedan fakuktet i tako upišeš dvije diplome u svoju karijeru! Kuhala nam, spemala zimnicu, šivala odjeću, ponekada iz hobija slikala, radila u školi, kuhala, svaki dan frizuru, bila sređena i dotjerana! Sagradili 2 kuće dom za svoju obitelj u tada nemogućem komunističkom sistemu koji Vas je ko Hrvate iz Primorja tlačio i zbog čega ste se morali preseliti u Zagreb, iako Vam je srce zauvijek ostalo u kamenjaru uz fijuk bure i miris mora! Pa kako si to sve uspjevala?!"

Ispričala je i koliko učenici iz škole poštuju njezinu majku, te je se rado sjećaju:

"Nakon svega jučer u lokalnom restoranu kupujem tebi omiljenu janjetinu i tvoji đaci mi se javljaju pitaju za profesoricu Bačić kako si. Pozdravljaju tebe i tatu koji je radio u tom kraju isto, a i ti ih se sjećaš svih! Franz me gleda zbunjeno, prepoznali su te iz medija kaže?!Ne schatzi, poznaju moje roditelje oni su ipak ovdje poznatiji od mene jer su ovaj kraj zadužili odgajajući tudju djecu koji put dobru, koji put nemoguću ali se ovdje trud još uvijek cjeni kao i to plemenito zanimanje!", dodala je.

Zatim je ispričala i što je ono najbitnije što je naučila od nje:

"P.S Danas sam konačno prihvatila tvoje odgojne metode koje su uključivale da meni ko tvom učeniku budu uvijek dani najteži zadaci i da mi se nikada nije gledalo kroz prste jer život ne gleda kroz prste! Tvoja pravedonst i nepopuštanje bili su nadaleko poznati! Volim te".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schill

inger)

Prva u komentarima čestitala je voditeljica Ecija Ivušić: "Sretan ročkas mamici", a zatim se javila glazbenica Ana Rucner: "Sretan" te dodala emotikone srca.

Ni ostali pratitelji nisu mogli preskočiti ovako divnu objavu pa su se pridružili čestitkama i lijepim željama:

"Sretan rođendan, najboljoj susjedi", "Divna žena", "Hvala što cijenite ovo naše zanimanje koje je veoma teško".

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 6 +12 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević pokazala raskošan dekolte u pripijenom kožnom korzetu, dugo je nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa - 4 Dua Lipa - 6 Dua Lipa - 2 Dua Lipa - 5 +13 Dua Lipa - 3 Celebrity Svjetska senzacija kosovskih korijena skinula se do kraja, svoju fotografiju sama je objavila na svojem Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene